Η Kyra Sedgwick εξήγησε πώς διαρκεί ένας γάμος 35 ετών όπως ο δικός της με τον Kevin Bacon

Πατούλια Κατερίνα
Η Kyra Sedgwick εξήγησε πώς διαρκεί ένας γάμος 35 ετών όπως ο δικός της με τον Kevin Bacon

«Είχαμε πάντα τις ίδιες προτεραιότητες, πατούσαμε πάντα στο έδαφος. Η ζωή δεν είναι εύκολη, το Hollywood δεν είναι εύκολο, η δουλειά δεν είναι εύκολη.  Το να είσαι με τον άλλο τόσα χρόνια είναι κάτι που απαιτεί δουλειά, δεν είναι εύκολο», είπε χαρακτηριστικά η Kyra Sedwick για τη σχέση ζωής με τον Kevin Bacon.

H ηθοποιός Kyra Sedgwick είναι μία από τις celebs εκείνες που ζηλεύουμε. Προφανώς για το υπέρτατο υποκριτικό της ταλέντο αλλά άλλο τόσο για την τύχη που έχει, το άλλο της μισό να την αγαπά και μνα το δείχνει ακόμα και μετά από 35 χρόνια μέσα στο Hollywood.

https://www.instagram.com/p/C5y01optqeB/

Το να πετύχει μια σχέση απαιτεί σκληρή δουλειά

Μιλώντας στο TODAY με την Hoda και την Jenna, στις 15 Απριλίου 2024, η 58χρονη ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει την επιτυχημένη της σχέση ζωής με τον 65χρονο Kevin Bacon. Προωθώντας το θεατρικό της All of Me κι ενώ οι οικοδέσποινες Hoda Kotb και Jenna Bush Hager ήθελαν να μάθουν το μυστικό του γάμου της, η Kyra υπήρξε αρκετά ειλικρινής με τη δουλειά που απαιτεί μια τέτοια σχέση:

https://www.instagram.com/reel/C5v5NUqLxH7/

Είχαμε πάντα τις ίδιες προτεραιότητες, πατούσαμε πάντα στο έδαφος

«Μεγάλωσα στη Νέα Υόρκη, εκείνος στη Φιλαδέλφεια και τα παιδιά μας μεγάλωσαν στη Νέα Υόρκη, είναι αυτό που κάνουμε κι όχι ό,τι είμαστε. Είχαμε πάντα τις ίδιες προτεραιότητες, πατούσαμε πάντα στο έδαφος. Η ζωή δεν είναι εύκολη, το Hollywood δεν είναι εύκολο, η δουλειά δεν είναι εύκολη. Το να είσαι με τον άλλο τόσα χρόνια είναι κάτι που απαιτεί δουλειά, δεν είναι εύκολο».

Η Sedgwick παντρεύτηκε τον Bacon το 1988 μετά τη γνωριμία τους έναν χρόνο νωρίτερα στην ταινία Lemon Sky. Οι δυο τους απέκτησαν μαζί τον 34χρονο σήμερα Travis και την 32χρονη Sosie.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, η Sedgwick σχολίασε και τα βίντεο που κάνει με τον αγαπημένο της σε Tik Tok και Instagram και τόνισε πως παρότι όλοι λένε πόσο πολύ μοιάζει με τον Kevin μετά από τόσα χρόνια γάμου, η ίδια θεωρεί πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι δύο ηθοποιοί γιόρτασαν την 35η επέτειο γάμου τους τον Σεπτέμβριο ενώ και νωρίτερα η Kyra είχε πει το ίδιο:

«Υπήρξαμε πολύ τυχεροί, πολύ νέοι. Αλλά ξέρεις, θέλεις σκληρή δουλειά, πρέπει να δουλεύεις»

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή το 2023, ο Kevin είχε τρολάρει την ερώτηση και είχε πει: «Το μυστικό είναι ότι δεν υπάρχει μυστικό. Το μυστικό είναι να μην ρωτάς ένας διάσημο πώς παραμένει παντρεμένος» και αργότερα αστειεύτηκε πως το μυστικό είναι να ρυθμίζεις πάντα σωστά τη θερμοκρασία στο αυτοκίνητο ώστε να είναι χαρούμενοι και οι δύο.

https://www.instagram.com/reel/C5pFYQWpsf7/

Πάντως, ολοκληρώνοντας τη συνέντευξή της η ηθοποιός τόνισε στο Today, το πιο σημαντικό μάθημα ζωής για τη σχέση της:

https://www.instagram.com/p/CwxpGhURJu3/

«Η δοκιμασία είναι το να ξέρεις πως ο ένας από τους δύο θα μείνει μόνος μια μέρα. Aυτή είναι η αλήθεια και μας πληγώνει. Και δεν θεωρώ ότι είναι κακό να σκέφτεσαι πως θα πεθάνεις, οπότε σήμερα είναι η μέρα για να σκεφτούμε και να κάνουμε κάτι διαφορετικό και να το εκτιμήσουμε».