Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φοράει το μαγιό της και επιστρέφει στην αγαπημένη της συνήθεια

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φοράει το μαγιό της και επιστρέφει στην αγαπημένη της συνήθεια

Πρέπει απλά να δεις τη φωτογραφία της

Πριν από μερικούς μήνες γνωρίσαμε την Ευρυδίκη Βαλαβάνη μέσα από το reality επιβίωσης Survivor. Εάν βέβαια ασχολούσουν με τα αθλητικά και έβλεπες λίγο παραπάνω τηλεόραση ή είχες ξεκινήσει pole dancing, ίσως και να την ήξερες ήδη. Η όμορφη αθλητικογράφος και δασκάλα του pole dancing άναψε φωτιές κατά τη διάρκεια της παραμονής της, τόσο στον Άγιο Δομίνικο, όσο και σε εμάς που την παρακολουθούσαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Και μπορεί με την συμπεριφορά της στο παιχνίδι για κάποιους να έγινε λίγο μισητή, άμα τη επιστροφή της όμως όλα άλλαξαν και η νεαρή απέκτησε τεράστιο κοινό. Μάλιστα έχει αρχίσει σιγά σιγά να επιστρέφει στα παλιά της καθήκοντα και αφορμή γι’ αυτές τις γραμμές στάθηκε μία φωτογραφία της στο Instagram.

Ξεχάσαμε να σου πούμε, πως η Ευρυδίκη κάνει και surf. Όμως σίγουρα δεν περίμενες εμάς να το μάθεις γιατί είχες ήδη εξερευνήσει το προφίλ της. Σίγουρα λοιπόν θα είδες τη φωτογραφία που κοινοποίησε πριν από δύο 24ωρα, όπου φοράει τα μπικίνι της και βγαίνει από τη θάλασσα κρατώντας τη σανίδα της ανά χείρας. Και δεν ξέρουμε ποια είναι η δική σου άποψη, οφείλουμε όμως να ομολογήσουμε και να παραδεχτούμε πως έχει κορμάρα!