Δες τον Γιώργο Αγγελόπουλο λίγο πριν ξεκινήσει το θαλάσσιο σκι και «μείνε»

Δες τον Γιώργο Αγγελόπουλο λίγο πριν ξεκινήσει το θαλάσσιο σκι και «μείνε»

Τελικά είναι πολύ sexy

Εδώ και δύο μήνες σχεδόν το Survivor αποτελεί παρελθόν από τις ζωές μας, μας άφησε όμως πίσω του τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τους υπόλοιπους celebrities για να το θυμόμαστε. Στην προκειμένη περίπτωση βέβαια εμείς ενδιαφερόμαστε μόνο για τον «Ντάνο» της καρδιάς μας και όχι άδικα έτσι;

Ήταν και παραμένει ένας από τους πιο ωραίους και γοητευτικούς παίκτες του reality επιβίωσης και όπως αντιλαμβάνεσαι θα ήταν τεράστιο φάουλ να μην το αναφέρουμε (ξανά). Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κρατάει πολύ χαμηλό προφίλ στα social media και θα το έχεις αντιληφθεί και εσύ σίγουρα από τις λιγοστές εώς και ελάχιστες αναρτήσεις του στο Instagram account του.

Τη σημερινή του όμως ανάρτηση θα ήταν «έγκλημα» αν δεν τη σχολιάζαμε. Τόσους μήνες στο Survivor είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε σε πρώτο πλάνο το καλλίγραμμο κορμί του και όσο να ‘ναι μας είχε λέιψει κάπως. Βλέποντας όμως το boomerang που κοινοποίησε στο account του ξαναβρήκαμε το φως μας. Είχαμε ξεχάσει πόσο τέλειο σώμα είχε και επειδή κι εσύ θα το είχες ξεχάσει δες παρακάτω την ανάρτηση του.