Αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση της star λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Αυτή είναι η πρώτη εμφάνιση της star λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα της

Φυσικά δεν σταματάει να μας δείχνει το δαχτυλίδι της

Έχουν περάσει μόλις μερικά εικοσιτετράωρα από την ημέρα που έγινε γνωστό πως η διάσημη ηθοποιός και ο σύντροφός της αποφάσισαν να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα παραπέρα και να επισημοποιήσουν τη σχέση τους με έναν αρραβώνα. Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος στο Instagram account του, ανεβάζοντας μία φωτογραφία τους με τη νεαρή ηθοποιό να δείχνει πανευτυχής το δαχτυλίδι της.

Λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση στο after party του SNL (aka Saturday Night Live) στη Νέα Υόρκη. Ο λόγος για την Emma Stone και τον συγγραφέα και σκηνοθέτη Dave McCary, οι οποίοι έδειχναν τρομερά χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι με αυτή τη νέα εξέλιξη στη σχέση τους.

Στις φωτογραφίες που απαθανατίστηκαν περπατούσαν πιασμένοι χέρι χέρι, με την Emma να μη σταματά να χαμογελά. Η 31χρονη ηθοποιός διανύει την καλύτερη φάση της ζωής της και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στην εξωτερική της εικόνα. Πλέον το μόνο που μένει να μάθουμε είναι το αν θα παντρευτούν σύντομα οι δυο τους, μέχρι τότε απλά θα τους απολαμβάνουμε έτσι χαρούμενους και ευτυχισμένους στις εξόδους τους.



Με πληροφορίες από το JustJared