Survivor: Ποιος Σάκης-Μαριαλένα; Άλλο ήταν το δίδυμο που έκλεψε την παράσταση

Survivor: Ποιος Σάκης-Μαριαλένα; Άλλο ήταν το δίδυμο που έκλεψε την παράσταση

Και έχουμε όλες τις αποδείξεις.

Αν μέχρι τώρα δεν είχες αποφασίσει ποιο επεισόδιο του Survivor ήταν το καλύτερο, τότε μάλλον ζούσες για την ένωση. Το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων πραγματοποιήθηκε εχθές και η παραγωγή μας χάρισε ένα από τα πιο ωραία και διασκεδαστικά επεισόδια ever. Σε συνδυασμό μάλιστα με τη συναυλία του Jason Derulo για τους παίκτες των Survivor Ελλάδας, Τουρκίας και Ρουμανίας ξεφύγαμε λίγο από το μόνιμο mood καραντίνας στο οποίο βρισκόμαστε περίπου έναν χρόνο (με κάποια διαλείμματα ενδιάμεσα).

Το πάρτι της ένωσης τα είχε όλα και εμείς το βράδυ της Κυριακής διασκεδάσαμε απίστευτα μαζί τους. Οι 17 παίκτες που απέμειναν στο reality επιβίωσης, έκαναν μπάνιο, περιποιήθηκαν τους εαυτούς τους και την εξωτερική τους εμφάνιση, ντύθηκαν, και ήταν πραγματικά αγνώριστοι. Βλέπεις όταν έχεις συνηθίσει να τους βλέπεις μέσα στον στίβο μάχης, στα χώματα και τις λάσπες και ξαφνικά τους βλέπεις περιποιημένους είναι μια περίεργη αλλαγή.

Πιο εντυπωσιακή στο look ήταν με διαφορά η Καρολίνα Καλύβα, η οποία φορούσε φόρεμα Celia Kritharioti, αναστατώνοντας τόσο τους συμπαίκτες της, όσο και το ανδρικό τηλεοπτικό κοινό. Εξίσου εντυπωσιακές ήταν όμως και οι άλλες κοπέλες.

Σάκης και Μαριαλένα μας απασχόλησαν αρκετά, όμως όχι δεν ήταν αυτό το ζευγάρι που έκλεψε την παράσταση. Το ζευγάρι αυτό που «έδωσε ρέστα» ήταν ο Νίκος Μπάρτζης με τον James Καφετζή. Οι δύο παίκτες που λίγες ώρες πριν αποχαιρέτισαν την αγαπημένη τους φίλη Άννα Μαρία Βέλλη, το έζησαν απίστευτα στο πάρτι, γιατί αυτό θα ήθελε και η Amy να κάνουν.

Δύο είναι όμως τα σκηνικά που έγιναν viral. Η στιγμή που τους είδαμε να παίζουν τρίλιζα στο πινακάκι που έγραφαν τις βαθμολογίες των τραγουδιών και η πτώση του Νίκου Μπάρτζη, η οποία τον έκανε να γελάει χωρίς σταματημό, τόσο τον ίδιο, όσο και τον James.

Το Twitter αποφάσισε πως αυτό ήταν το καλύτερο δίδυμο και έχουμε όλες τις αποδείξεις.