Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας συνάντησε την Ασημίνα και το Twitter αποθέωσε τον διάλογό τους

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας συνάντησε την Ασημίνα και το Twitter αποθέωσε τον διάλογό τους

To Τwitter δόξασε την Έλλη Τρίγγου, την τηλεοπτική Ασημίνα για την ερμηνεία της.

Δύο επεισόδια απέμειναν να παρακολουθήσουμε στις Άγριες Μέλισσες για να ολοκληρωθεί η δεύτερη σεζόν του sequel. Η αγωνία έχει φτάσει στο κατακόρυφο και περιμένουμε να δούμε με ποιον τρόπο θα φύγουν όσοι χαρακτήρες έχει αποφασιστεί να κλείσουν τον κύκλο τους στο αγαπημένο μας σήριαλ.

Ήδη από το επεισόδιο της Δευτέρας ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το επικό φινάλε της Πέμπτης, με τη Μυρσίνη να δίνει την τελική εντολή για να βγάλει τις Σταμίραινες από τη μέση, προκειμένου να τις εκδικηθεί για τον θάνατο του γιου της. Εννοτείται πως η Μυρσίνη -σε αντίθεση με τον Δούκα- εξακολουθεί να μην αποδέχεται πως ο γιος της ήταν βιαστής, και θεωρεί πως οι τρεις αδερφές τον σκότωσαν απλά γιατί... είναι αδίστακτες φόνισσες.



Σε αυτό το link μπορείς να θυμηθείς την αποθέωση από το Twitter για το υποκριτικό της ταλέντο στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Ο διάλογος του Δούκα με την Ασημίνα

Ο Δούκας που είναι όσο να πεις πιο ευαίσθητος στο θέμα ζήτησε από τους γιους του να μιλήσει στις τρεις αδερφές. Εκείνοι του αρνήθηκαν, όμως η Ασημίνα είχε τη δύναμη και τα κότσια να τους αντιμετωπίσει κατάματα.

Δεν γίνεται να μη θυμάσαι πως αντέδρασε ο Δούκας όταν έμαθε πως βιάστηκε η Ελένη από τον Βόσκαρη μέσα στη φυλακή.


https://www.instagram.com/p/CPlsRE0FEGJ

Μυρσίνη κατά Δούκα

Η συνάντησή της με τη Μυρσίνη δεν είχε αίσιο τέλος μιας και δέχθηκε αρκετά χαστούκια, η συζήτηση όμως που είχε με τον Δούκα, ήταν η πιο epic σκηνή του χθεσινού επεισοδίου. Έλλη Τρίγγου και Λεωνίδας Κακούρης έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας και το Twitter δεν σταμάτησε λεπτό να σχολιάζει τη χημεία των ηθοποιών.



Η σκηνή αυτή ήταν όλο το χθεσινό επεισόδιο και ειλικρινά αν κρίνουμε από το δέος και την αγωνία που μετέφερε στο τηλεοπτικό κοινό, ο νους μας δεν μπορεί να συλλάβει τι θα συμβεί σήμερα και αύριο.

Από το trailer πάντως αντιλαμβάνεται κανείς πως θα επικρατήσει ο απόλυτος πανικός απόψε στο Διαφάνι.

Το backstage video της Βιολέτας άλλωστε, και η φωτό που ανέβασε ο Λεωνίδας Κακούρης από τα γυρίσματα με τις φωτιές προδίδουν πως δεν θα μείνει τίποτα όρθιο στο Διαφάνι.



Δες στη gallery όλα όσα είπε το twitter για το δίδυμο Ασημίνα-Δούκα.