Spoiler Άγριες Μέλισσες: Μαχαιρώνουν τον Μιλτιάδη, νεκροφόρες στο Διαφάνι, το δράμα του Προύσαλη

Κατερίνα Ιωακείμ
Spoiler Άγριες Μέλισσες: Μαχαιρώνουν τον Μιλτιάδη, νεκροφόρες στο Διαφάνι, το δράμα του Προύσαλη

Γιατί στο spoiler-backstage βίντεο που ανέβασε η Βιολέτα φαίνονται μπαρουτοκαπνισμένοι Νικηφόρος και Κωνσταντής ενώ οι Σταμίραινες όχι; Ποιος θα είναι στο σπίτι όταν βάλει φωτιά ο Μελέτης; Καίγεται το σπίτι των κοριτσιών ή το Σεβαστέικο; Χαμός! 

Ξέρω ακριβώς γιατί βρίσκεσαι εδώ τώρα. Τρελαίνεσαι να διαβάζεις spoilers για τις Άγριες Μέλισσες! Ξέρεις πολύ καλά ότι τα spoilers δεν είναι σενάρια -αν και πολλές φορές αποδεικνύεται πως είναι πράγματι ένα κομμάτι του σεναρίου- αλλά δεν μπορείς να αντισταθείς. Τα spoilers είναι η ένοχη απόλαυσή μας.

Το νέο θανατικό πέφτει στο Διαφάνι από την ημέρα που η Μυρσίνη φόρεσε πάλι τα μαύρα! Διάβασε λεπτομέρειες από προηγούμενα spoiler σε αυτό το link για να συντονιστείς:

Εδώ που τα λέμε, και να θέλεις να ξεχαστείς για λίγο, να αφήσεις τις θεωρίες συνωμοσίας και να περιμένεις ήσυχα ήσυχα το επόμενο επεισόδιο... οι Άγριες Μέλισσες δεν σε αφήνουν. Αυτή τη φορά ήταν η Βιολέτα που μας αναστάτωσε. Ανέβασε ένα backstage βίντεο φουλ στο spoiler και μας τρέλανε.

AgriesMelisses spoiler telosed

Το πρώτο που παρατηρεί κανείς είναι Νικηφόρο, Κωνσταντή και εργάτες του Δούκα μπαρουτοκαμπνισμένους δίπλα σε Ελένη, Ασημίνα και Δρόσω με πεντακάθαρα ρούχα και πρόσωπα!

Αν συνδυάσεις αυτή την εικόνα με την εικόνα του κατεστραμμένου από φωτιά σταύβλου που είχε αναβάσει ο "Δούκας" δεν μπορείς παρά να αναρρωτηθείς: Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο στο Διαφάνι τελικά;

Θέλεις να ξέρεις πρώτη όλα όσα θα γίνουν στις Άγριες Μέλισσες; Κι εγώ το ίδιο!



Ναι, όσα δεν είδαμε όλη τη χρονιά θα το δούμε σε τέσσερα επεισόδια!

Κάνεις κι εσύ σενάρια για το ματωμένο πουκάμισο;

AgriesMelisses spoiler telosr

Πέντε μέρες πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους στις Άγριες Μέλισσες ένα insta story της Θεοφανίας Παπαθωμά (aka Βιολέτα) άναψε φωτιές και στο twitter!

Όλοι προσπαθούμε να αναλύσουμε κάθε καρέ, παρασυρρόμαστε από το πόσο γοητευτικοί είναι οι πρωταγωνιστές όταν είναι χαλαροί και παγώνουμε στο πλάνο της νεκροφόρας που έχει παρκάρει στην πλατεία του χωριού.

Το σίγουρο είναι ότι το βίντεο της Βιολέτας ενισχύει το spoiler που θέλει τον Μιλτιάδη να πεθαίνει τη βραδιά της φωτιάς από τα χέρια του Μελέτη. Θείος και ανηψιός θα εγκλωβιστούν στις φλόγες αλλά δεν θα προσπαθήσουν να σωθούν. Ο Μιλτιάδης παραδομένος στους δαίμονές του θα προσπαθήσει να εκδικηθεί τον φόνο του γιου του σκοτώνοντας τον Μελέτη.

Το βίντεο, όμως, μας δείχνει ότι τελικά ο πιο νέος και δυνατός θα επικρατήσει. Ο Μελέτης θα τον μαχαιρώσει και το αίμα θα τρέξει πάλι ποτάμι στο Διαφάνι.



AgriesMelisses spoiler telos τςιττερ2

Θα φύγουν οι Σταμίραινες από το Διαφάνι;

Η Ελένη θα ζήσει για πάντα στο Διαφάνι γιατί αυτή πιστεύει ότι είναι η μοίρα της αλλά η Ασημίνα και η Δρόσω θέλει να έχουν μια δεύτερη ευκαιρία. Να ζήσουν μακριά από όσα τις στοιχειώνουν στο Διαφάνι. Η Λενιώ όταν δει ότι οι αδερφές της θα χαμογελάσουν ξανά, θα ρίξει όλη της την ενέργεια στο όνειρό της: Να αποκτήσει ένα παιδάκι με τον Λάμπρο!

Κάποιος άλλος θα φύγει σίγουρα από το Διαφάνι! Ο Δούκας Σεβαστός θα πάει στη Λάρισα και θα γίνει μεγάλος και τρανός. Θα τα μάθεις όλα σε αυτό το link

Η ζωή της (φυσικά!) θα γίνει πάρα πολύ δύσκολη ξανά όταν οι καθεστωτικοί έρθουν στο χωριό κι εγκατασταθούν στο σπίτι του Δούκα. Η αντίδρασή της σε ό τι κρίνει άδικο την έχει βάλει πολλές φορές σε μπελάδες. Θα την βάλει ξανά. Το όνειρο ενός δικού της παιδιού όμως, δεν θα χαθεί μέσα στη νέα κρίση.



AgriesMelisses spoiler telos τςιττερ27

Σε άλλα νέα ο Άγγελος αποκτά... ρεύμα στα social!



Η αλήθεια είναι ότι το σενάριο θα τον ταλαιπωρήσει πολύ τον Άγγελο στη τρίτη σεζόν! Η δικτακτορία θέλει στόμματα κλειστά και ο νεαρός αστυνόμος δεν μπορεί να συγκρατηθεί. Θα περάσει δύσκολα με τους καθεστωτικούς. Η Σοφούλα θα είναι στο πλευρό του και θα τον βοηθάει να μην το βάζει κάτω αλλά και πάλι... όλα θα είναι δύσκολα!

AgriesMelisses spoiler telos τςιττερ25

Ο Προύσαλης σε απόγνωση

Ποτέ δεν... ξέμεινε από δουλειά ο Βασίλης Προύσαλης με όλα όσα γίνονται σε αυτό το χωριό. Το τέλος εποχής όμως τον βρίσκει ευτυχισμένο. Δεν είναι πια μόνος, έχει τη Ρίζω στο πλευρό του, έχει άλλο κύρος απέναντι σε όλους καθώς είναι πια διοικητής και η μαμά του, η κυρά Δέσπω, είναι χαρούμενη που ο γιος της έχει πια "τακτοποιηθεί".

Στην πολιτική σκηνή της Ελλάδας, όμως, δρομολογούνται καταστάσεις που δεν έχει φανταστεί. Η δικτακτορία θα φτάσει στο Διαφάνι και όλα θα αλλάξουν. Κι επειδή ενός κακού μύρια έπονται, ο Προύσαλης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον χειρότερό του εφιάλτη: Η υγεία της Δέσπως θα επιδεινωθεί. Πολύ.

Ανυπομονείς να δεις τι θα βγει αληθινό και που το σενάριο θα σε εκπλήξει; Κι εγώ το ίδιο! Μέχρι τότε πάμε στο twitter να δούμε τι μπορούμε να αλιεύσουμε από εκεί: