Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστική ερμηνεία από την Κατερίνα Διδασκάλου - Αποθέωση στο Twitter

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Συγκλονιστική ερμηνεία από την Κατερίνα Διδασκάλου - Αποθέωση στο Twitter

Η τελευταία εβδομάδα επεισοδίων ξεκίνησε και η έναρξη ήταν τρομερή.

Η εβδομάδα που ξεκίνησε από χθες είναι και η τελευταία των Άγριων Μελισσών, αφού την Πέμπτη ρίχνει αυλαία ο δεύτερος κύκλος της σειράς.

Τα spoilers μάς έχουν δώσει μια ιδέα για το τι θα ακολουθήσει και τι θα συμβεί στα τελευταία επεισόδια, και αν κρίνουμε από το χθεσινό, τότε αναμένεται να δούμε κάποιες πολύ δυνατές σκηνές.

Το backstage video της Βιολέτας άλλωστε μαρτύρησε πολλά πράγματα για το τέλος, και υπάρχει έντονη αγωνία στο τηλεοπτικό κοινό.

Το επεισόδιο ήταν ολοκληρωτικά επάνω στη Μυρσίνη (aka Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία απέδειξε για ακόμη μια φορά πόσο υπέροχη ηθοποιός είναι). Στο επεισόδιο της Πέμπτης είδαμε πως άκουσε τα παιδιά της να μιλούν για τον φόνο του Σέργιου και από τις τρεις αδερφές.

Έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της ανακαλύπτοντας πως και οι τρεις αδερφές έβαψαν τα χέρια τους με αίμα, αγνοώντας εντελώς όμως πως ο γιος της πήγε να βιάσει τη μικρότερη της οικογένειας. Για εκείνη δεν έχει δεν έχει σημασία το γιατί έγινε, αλλά το γεγονός πως εκείνες τον σκότωσαν και το κρατούσαν μυστικό 7 χρόνια.

Η Κατερίνα Διδασκάλου έδωσε μια πραγματικά συγκλονιστική ερμηνεία ως μητέρα που θρηνεί τον θάνατο του γιου της αλλά και την προδοσία των άλλων παιδιών της, ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να οργανώσει και να εκτελέσει το σχέδιο εξόντωσης των τριών αδερφών.

Από τις πιο δυνατές σκηνές της βραδιάς ήταν εκείνη με τον Δούκα στεναχωρημένο και καταρρακωμένο να αναρωτιέται πώς θα κερδίσει ξανά τα παιδιά τους, και τη Μυρσίνη να τον νανουρίζει με σπαρακτική φωνή που έσπαγε.



Συντονίσου να δεις τη συνέχεια απόψε και θυμήσου εδώ το πρώτο spoiler που έγινε γνωστό εχθές για την τρίτη σεζόν που θα ξεκινήσει από Σεπτέμβρη.



Στη gallery παρακάτω θα δεις τα tweets που αποθέωσαν την Κατερίνα Διδασκάλου ως Μυρσίνη: