Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας κατακρίνει τον βιασμό και το Twitter τον αποθεώνει

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας κατακρίνει τον βιασμό και το Twitter τον αποθεώνει

Το χθεσινό «standing ovation» ανήκει δικαιωματικά στον Λεωνίδα Κακούρη.

Οι Άγριες Μέλισσες είναι μία σειρά που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τους τηλεθεατές, κι έχει φυσικά το δικό της κοινό. Το Twitter κάθε βράδυ παίρνει φωτιά με τα σχόλια και υπάρχουν φορές που πραγματικά δεν χορταίνουμε να τα διαβάζουμε. Τις τελευταίες εβδομάδες είναι αρκετά τα επεισόδια που μας συντάραξαν και παραδεχτήκαμε τους δημιουργούς, το χθεσινό όμως, ήταν ο ορισμός της αποθέωσης.

Τη Δευτέρα είδαμε την –περίπου- αποκαθήλωση του Μάνου Βόσκαρη, τον οποίο η Ελένη Σταμίρη κατήγγειλε για σωρεία εγκλημάτων όχι μόνο ως προς την ίδια, αλλά και σε άλλες γυναίκες που υπήρξαν κρατούμενες στη φυλακή του. Όπως θα έχεις δει στα προηγούμενα επεισόδια, ο Βόσκαρης βασάνιζε και χτυπούσε την Ελένη κατ’ εξακολούθηση, τη βίαζε και έπειτα από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη στο παιδί του της έκανε έκτρωση με το ζόρι.

Όπως αντιλαμβάνεσαι όλα αυτά είναι πολύ σοβαρές κατηγορίες και, κάποια από αυτά είναι επίκαιρα ακόμη και σήμερα με όλα αυτά που έχουν συμβεί. Ο Λεωνίδας Κακούρης (Δούκας Σεβαστός) μας απέδειξε πόσο υπέροχος ηθοποιός είναι στο χθεσινό επεισόδιο, με το Twitter να τον αποθεώνει πραγματικά.

Όσα είπε εχθές στη Μυρσίνη (Κατερίνα Διδασκάλου) αλλά και στον Βόσκαρη μόλις έμαθε τα βασανιστήρια που υπέστη η Ελένη στη φυλακή έγινε έξαλλος και μίλησε με τέτοια ειλικρίνεια που μας έκανε κάπως να τον συμπαθήσουμε (σαν ρόλο). Η σκηνή Μυρσίνη και Δούκα και όλα αυτά που ειπώθηκαν ήταν από τις πιο δυνατές του χθεσινού επεισοδίου, ενώ μια ακόμη ευχαρίστηση νιώσαμε στο τετ α τετ Δούκα-Βόσκαρη.



«Αυτά είναι τα κουσούρια του Βόσκαρη και τα κουβαλάει όπου και αν πηγαίνει. Κακώς σε άκουσα και έδωσα το χέρι μου σε αυτό το κτήνος», ακούμε τον Δούκα να λέει στη Μυρσίνη και συνέχισε λέγοντας: «Ήμασταν σε πόλεμο Μυρσίνη και στον πόλεμο σκοτώνεις, δεν είναι τίποτα ο θάνατος. Έχει αξιοπρέπεια ο θάνατος, τελειώνεις μια έξω. Από όλα τα εγκλήματα ο βιασμός είναι το χειρότερο. Επιβάλλεσαι στον αδύναμο για να πάρεις τι; Εκδίκηση; Ευχαρίστηση;». Και κάπου εδώ έχουμε σηκωθεί ήδη και τον χειροκροτάμε.



Η πιο επική στιγμή βέβαια ήρθε λίγα λεπτά αργότερα όταν ο Δούκας πήγε στο σπίτι του Βόσκαρη και πάνω στη συζήτηση τον ρώτησε αν είναι αλήθεια πως της έκανε όλα αυτά για τα οποία τον κατηγορεί. Τότε ο διοικητής της χωροφυλακής του λέει: «Και αν τα έκανα, τι; Εσύ έπρεπε να μου χτυπήσεις την πλάτη και να μου πεις ευχαριστώ».

Η πρόταση αυτή ήταν αρκετή για τον Δούκα για να δώσει τη χαριστική βολή στον Μάνο Βόσκαρη λέγοντας: «Δεν ανέχομαι τους βιαστές Βόσκαρη, ακόμη και όταν πρόκειται για την Ελένη Σταμίρη». Και μετά από όλες αυτές τις εξαιρετικές δηλώσεις του Δούκα, πως γίνεται να μην τον αποθεώσεις;



Μπες στη gallery και δες τα tweets που ξεχωρίσαμε.