Κατερίνα Κακοσαίου: Το ταξίδι στο Dubai και το νέο τραγούδι με τον μπαμπά της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κατερίνα Κακοσαίου: Το ταξίδι στο Dubai και το νέο τραγούδι με τον μπαμπά της

Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου μέσα από φωτογραφίες της.

Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους τραγουδιστές της γενιάς του με φανατικό κοινό, και πολλές επιτυχίες στο ιστορικό του. Εκτός από όλα αυτά όμως είναι και μπαμπάς πέντε παιδιών, τα οποία έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του Μαρία.

giannis ploutarxos maria kakosaiou

Ο γιος του, Γιώργος Κακοσαίος, έχει αρχίσει να ακολουθεί τα βήματα του μπαμπά του, και την Παρασκευή στην σκηνή των MAD Video Music Awards κέρδισε το βραβείο του πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη της χρονιάς. Έχει ήδη κυκλοφορήσει τρία τραγούδια, με το πιο πρόσφατο, να βγαίνει στη γιορτή της γυναίκας με τίτλο «Η Μια».

Γιώργος Κακοσαίος: Ο πρωτοεμφανιζόμενος των MAD VMA μέσα από 10 photos που θα λατρέψεις

Τον ίδιο δρόμο ωστόσο φαίνεται πως ακολουθεί και η πρωτότοκη κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου.

Το νέο τραγούδι με τον μπαμπά της, Γιάννη Πλούταρχο

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη τόσο για την ίδια την Κατερίνα, όσο και για τον Γιάννη Πλούταρχο, αφού μαζί έκαναν ένα βήμα που θα συζητηθεί.

Η Κατερίνα που έχει εξίσου πολύ ωραία φωνή (είναι κληρονομικό το χάρισμα όπως φαίνεται) συνεργάστηκε με τον μπαμπά της, και τραγούδησαν μαζί ξανά το «Πόσο ωραία μάτια έχεις», το οποίο θα το δεις στο YouTube στις 12:00 το μεσημέρι.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πατήσεις το play στο βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, μόλις κάνει πρεμιέρα το τραγούδι τους.



Δεν είναι η πρώτη φορά βέβαια που ακούς την Κατερίνα να τραγουδάει, αφού αν μπεις στο Instagram της θα δεις πως έχει πολλά βίντεο στιγμιότυπα που τραγουδά.


https://www.instagram.com/p/CO2T0b_g4zZ

Ο «αρραβώνας» με τον αγαπημένο της

Στις 25 Αυγούστου 2020 έγινε γνωστό μέσα από τα social media, πως η Κατερίνα δέχτηκε πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της Μιχάλη Καταβενάκη, στον οποίο είπε φυσικά το μεγάλο και πολυπόθητο «ναι».

Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου παντρεύεται! Το μονόπετρο και η πρόταση γάμου

Η 23χρονη φοιτήτρια δέχτηκε με χαρά την πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της Μιχάλης και το ανακοίνωσε με ένα repost story μέσα από το Instagram account της. Η Κατερίνα σπουδάζει βιολογία στην Κύπρο και εκεί γνώρισε και τον αγαπημένο της Mike, ο οποίος είναι συνομήλικός της και σπουδάζει φαρμακευτική.

mixalis katerina

Ο Μιχάλης είναι από τη Ρόδο και εκεί έγινε τον Αύγουστο του 2020 η πρόταση γάμου. Την πολυπόθητη ερώτηση ο Μιχάλης την έκανε στη Λίνδο, έναν παραδοσιακό οικισμό του νησιού και το μονόπετρο καθώς και τα ευχάριστα νέα δημοσίευσε ο ίδιος ο αγαπημένος της Κατερίνας με story στο Instagram όπου ζητούσε από τους ακόλουθούς του να μαντέψουν το που θα γίνει η τελετή. Εν τέλει λίγο αργότερα όλοι μιλούσαν για μία φάρσα κι ένα αστείο ανάμεσα στο ζευγάρι, με τον ίδιο τον τραγουδιστή (Γιάννης Πλούταρχος) να διαψεύδει τηην είδηση του αρραβώνα.



Το ταξίδι στο Dubai

Στις αρχές Ιουνίου 2021 η Κατερίνα Κακοσαίου και ο αγαπημένος της Μιχάλης ταξίδεψαν μέχρι το Dubai, και είδαμε τις φανταστικές φωτογραφίες τους μέσα από τα Instagram accounts των δύο παιδιών.

Οι δυο τους είναι πολύ αγαπημένοι και τους βλέπεις και μόνη σου μέσα από τα social media και τις φωτογραφίες που ανεβάζουν. Η Κατερίνα δεν έχει τόσες πολλές με τον Μιχάλη, εκείνος όμως όπου και αν κοιτάξεις θα δεις σίγουρα μια photo μαζί της.

Δες στη gallery παρακάτω, περισσότερες φωτογραφίες της Κατερίνας.