Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου παντρεύεται! Το μονόπετρο και η πρόταση γάμου

Πατούλια Κατερίνα
Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου παντρεύεται! Το μονόπετρο και η πρόταση γάμου

Τα ευχάριστα νέα έγιναν γνωστό στο Instagram

Ευχάριστα νέα για την οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου! Η πρωτότοκη κόρη του Κατερίνα Κακοσαίου είπε το μεγάλο ναι! Η 22χρονη φοιτήτρια δέχτηκε με χαρά την πρόταση γάμου που της έκανε ο αγαπημένος της Μιχάλης.

Η Κατερίνα σπουδάζει βιολογία στην Κύπρο και γνώρισε τον αγαπημένο της Mike στο νησί όπου εκείνος, ο οποίος είναι συνομήλικός της, σπουδάζει φαρμακευτική.

Ο Μιχάλης είναι από την Ρόδο, οπότε η Κατερίνα έχει φροντίσει να βρίσκεται το καλοκαίρι στο πλευρό του και να απολαμβάνει εκεί τις διακοπές της. Η πρόταση γάμου έγινε στην Λίνδο, έναν παραδοσιακό οικισμό του νησιού και το μονόπετρο καθώς και τα ευχάριστα νέα δημοσίευσε ο ίδιος ο αγαπημένος της Κατερίνας με story στο Instagram όπου ζητούσε από τους ακόλουθούς του να μαντέψουν το που θα γίνει η τελετή.



Τα τρία πιθανά μέρη είναι η Κύπρος, η Ρόδος και η Αθήνα και μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε πώς έχει αντιδράσει ο Γιάννης Πλούταρχος στα ευχάριστα νέα. Ο τραγουδιστής, εν μέσω καραντίνας δεν είχε κρύψει την στεναχώρια του για το πόσο του έλειπε η Κατερίνα, η οποία σπούδαζε στην Κύπρο και είχε μείνει στο νησί.

«Περνάμε κάτι πρωτόγνωρο, δε θα μπορούσε να το έχει φανταστεί κανείς από εμάς. Είναι πολύ σοβαρό. Προσπαθούμε να οργανώσουμε το πρόγραμμά μας στην οικογένειά μας.

Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε με όσο το δυνατόν τον καλύτερο τρόπο. Κάθε μέρα ξυπνάω και νομίζω ότι ζω το ίδιο όνειρο. Με το τραγούδι δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, δεν έχω όρεξη να τραγουδήσω. Κάνω κατασκευές, επιδιορθώσεις.
Μου λείπει πολύ η κόρη μου η Κατερίνα, η οποία σπουδάζει στην Κύπρο», είχε πει τότε ο τραγουδιστής.

Η Κατερίνα μοιάζει άλλωστε πολύ στον μπαμπά της, όπως και ο αδερφός της Γιώργος Κακοσαίος και τα δύο μεγάλα παιδιά του Πλούταρχου έχουν μεγάλο ταλέντο στο τραγούδι και ονειρεύονται να ακολουθήσουν τα χνάρια του μπαμπά τους.
Η Κατερίνα Κακοσαίου, είναι η πρωτότοκη κόρη του τραγουδιστή με τη σύζυγό του Μαρία οι οποίοι έχουν αποκτήσει άλλα τέσσερα παιδιά, τον Γιώργο που ήδη ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στη μουσική, τον Κωνσταντίνο, την Ελεωνόρα και την Παναγιώτα.