Σίσσυ Χρηστίδου: Η Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο με τη μαμά της και η «απειλή» στο 2022

Σίσσυ Χρηστίδου: Η Πρωτοχρονιά στο νοσοκομείο με τη μαμά της και η «απειλή» στο 2022

Η παρουσιάστρια του MEGA πέρασε την ημέρα της Πρωτοχρονιάς στο πλευρό της μητέρας της σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Τον Ιούλιο του 2021 η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της και τον Γολγοθά που ανεβαίνει όλη η οικογένειά της από τον Νοέμβριο του 2020.

Η Σίσσυ μοιράστηκε με τους followers της πως η μαμά της πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία, αλλά και το γεγονός ότι και οι δυο γονείς της νόσησαν με κορονοϊό. Η παρουσιάστρια από τότε μέχρι και σήμερα μοιράζεται πολλές σκέψεις, αλλά και τις δυσκολίες που περνά στο πλευρό της μητέρας της μέσω των social media.

sissy1

Η Σίσσυ Χρηστίδου συγκινεί: «Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου, όμως και η πιο διδακτική»

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς, λοιπόν, η Σίσσυ αποκάλυψε πως βρισκόταν στο πλευρό της μαμάς της σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, ενώ… με χιούμορ «απείλησε» το 2022.

Το post της Σίσσυς Χρηστίδου από το νοσοκομείο

Με χαμόγελο στα χείλη, με αισιοδοξία και καλή διάθεση η Σίσσυ Χρηστίδου πόζαρε στο Instagram της μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται η μητέρα της.

https://www.instagram.com/p/CYMPAYroqeL/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η παρουσιάστρια είχε στολίσει, μάλιστα, γιορτινά όλο τον χώρο, ενώ έστειλε και μια… «απειλή» στο 2022: «2022 δεν θα με τρελάνεις εσύ… Εγώ θα σε τρελάνω!».

sissy christidou

Τα σχόλια από φίλους της Σίσσυς ήταν πολλά με όλους να της δίνουν δύναμη και να της εύχονται τα καλύτερα για τη μαμά της.

Το μήνυμα της Σίσσυς για τις προληπτικές εξετάσεις

«Από το προηγούμενο καλοκαίρι κάναμε κάποιες εξετάσεις και φάνηκε ότι κάτι δεν πηγαίνει πολύ καλά. Στην αρχή ήμασταν πιο χαλαροί, γιατί θα μπορούσε να ήταν από μια ίωση ή μία λοίμωξη. Τελικά 1η Νοέμβριου, στα γενέθλια του αδερφού, μάθαμε ότι η μαμά πάσχει από χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία, CMML λέγεται, έχω μάθει πάρα πολλά γι’ αυτήν την ασθένεια πια», εξήγησε η Σίσσυ Χρηστίδου στο βίντεο που είχε ανεβάσει στο κανάλι της στο YouTube.

Και πρόσθεσε: «Από κει και πέρα ξεκινήσαμε μια μεγάλη μάχη και γενναία. Είμαστε από την πρώτη στιγμή εδώ στην αιματολογική κλινική του Παπανικολάου στη “Στοργή” στη Θεσσαλονίκη. Εδώ περνάμε τις περισσότερες ημέρες. Κάποιες είναι καλύτερες κάποιες λιγότερο καλύτερες. Στην αρχή δεν υπήρχαν συμπτώματα, το πιάσαμε από πολύ νωρίς και αυτό είναι ένα πολύ βασικό μήνυμα που θέλω να περάσω. Ο μπαμπάς μου είναι πολύ οργανωτικός και πολύ προσεκτικός κι έτσι κάνουν εξετάσεις κάθε 6 μήνες κι εκείνος τις αρχειοθετεί κι έτσι είδαμε τα νούμερα να γίνονται λίγο διαφορετικά στις εξετάσεις της».



«Όταν είδαμε τα νούμερα αυτά τα διαφορετικά, ουσιαστικά εξελισσόταν η νόσος μπροστά στα μάτια μας», ανέφερε στη συνέχεια η παρουσιάστρια και μοιράστηκε τις πρώτες αντιδράσεις της οικογένειάς της σε αυτή την εξέλιξη. «Η είδηση σε σοκάρει, δεν μπορείς να τη διαχειριστείς εύκολα, είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα, περίεργα. Τα βάλαμε κάτω και είπαμε πάμε να παλέψουμε με το τέρας», σημείωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θοδωρής Μαραντίνης - The 2Night Show: Αποκάλυψε πόσο συχνά βλέπει τους γιους του μετά τον χωρισμό

Σίσσυ Χρηστίδου- Νίκος Ευαγγελάτος -Αγγελική Νικολούλη: Αγνώριστοι ως παιδιά