Σίσσυ Χρηστίδου- Νίκος Ευαγγελάτος -Αγγελική Νικολούλη: Αγνώριστοι ως παιδιά

Κατερίνα Μπούσιου
Σίσσυ Χρηστίδου- Νίκος Ευαγγελάτος -Αγγελική Νικολούλη: Αγνώριστοι ως παιδιά

Οι παρουσιαστές θυμήθηκαν τα Χριστούγεννα των παιδικών τους χρόνων και μας χάρισαν απίστευτα στιγμιότυπα. 

Πολλά από τα Χριστούγεννα της ενήλικης ζωής τους, τα πέρασαν τις περισσότερες φορές σε κάποιο τηλεοπτικό πλατώ. Η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Νίκος Ευαγγελάτος, η Αγγελική Νικολούλη αλλά και η Σμαράγδα Καρύδη, άνοιξαν τα συρτάρια τους και παρουσιάζουν παιδικές τους φωτογραφίες από κάποια πιο ανέμελα Χριστούγεννα αρκετά χρόνια πιο πριν. Η αποκάλυψη έγινε από το επίσημο προφίλ του Mega στο Instagram, γιατί αυτές οι φωτογραφίες είναι στα πλαίσια της χριστουγεννιάτικης καμπάνιας του καναλιού.


https://www.instagram.com/p/CXTg4dWoXGT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

'Ημασταν κάποτε παιδιά

Στο στούντιο της ενημερωτικής του εκπομπής Live News, βλέπουμε τον δημοσιογράφο Nίκο Ευαγγελάτο, σοβαρό και προσηλωμένο στα θέματα της επικαιρότητας και οι μόνες στιγμές που τον βλέπουμε πιο χαλαρό, είναι όταν βρίσκεται με την σύζυγό του Τατιάνα Στεφανίδου και τα παιδιά τους. Και τώρα ήρθε η στιγμή να μας αποκαλύψει μια σπάνια φωτογραφία από τα δικά του παιδικά Χριστούγεννα και πραγματικά είναι αγνώριστος, όπως είδατε και πιο πάνω.

xristougenna evaggelatos

Η ντροπαλή Αγγελική

Καταλάβατε ποιο είναι το κοριτσάκι με το...πλάγιο χαμόγελο που στέκεται λίγο ντροπαλά στο φακό με ένα περίεργο dress code;


https://www.instagram.com/p/CXS-gdbIG2r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Εντελώς διαφορετική η εικόνα της Αγγελικής Νικολούλη, την οποία πριν γνωρίσουμε ως μάχιμη και αεικίνητη νεαρή ρεπόρτερ, υπήρξε ένα αρκετά ντροπαλό κοριτσάκι, αν κρίνουμε από την πόζα της σε οικογενειακή γιορτή στο πατρικό της.


https://www.instagram.com/p/CXTMPzUoOv_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Προσηλωμένη στο μικρό χριστουγεννιάτικο στολίδι της η Σμαράγδα Καρύδη στη φωτογραφία από το παιδικό της παρελθόν. Μάλλον εκείνη τη στιγμή, δεν είχε και ιδιαίτερα κέφια και καθόλου δεν ήθελε να ποζάρει στο φωτογραφικό φακό των γονιών της. Πάντως τα χαρακτηριστικά της δεν έχουν αλλάξει καθόλου, όπως και το ξανθό φυσικό χρώμα των μαλλιών της.


https://www.instagram.com/p/CXVjaKXIb7N/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Χριστούγεννα στο σπίτι της στην Θεσσαλονίκη για την Σίσσυ Χρηστίδου και την παρέα της, η οποία έχει δηλώσει πως από μικρή λατρεύει τα Χριστούγεννα, για αυτό και φροντίζει κάθε χρονιά να στολίζει δέντρο...υπερπαραγωγή. Βέβαια από τότε που έγινε και εκείνη μανούλα, δεν το κάνει μόνο για τη δική της χαρά αλλά και των δύο της αγοριών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η υπερβολή ταιριάζει στα Χριστούγεννα! Το στολισμένο σαλόνι της Χρηστίδου θα σε κάνει να ζηλεψεις

Αγγελική Νικολούλη: Ο πρωτότυπος τρόπος που «καλωσόρισε» τους συναδέλφους της στο Mega (video)