Θοδωρής Μαραντίνης - The 2Night Show: Αποκάλυψε πόσο συχνά βλέπει τους γιους του μετά τον χωρισμό

Θοδωρής Μαραντίνης - The 2Night Show: Αποκάλυψε πόσο συχνά βλέπει τους γιους του μετά τον χωρισμό

«Πρέπει να ξεκινάμε ως δεδομένο πως αν οι δύο γονείς χωρίζουν, η οικογένεια παραμένει», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show στον ΑΝΤ1 με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης.

Ο τραγουδιστής τον Onirama μίλησε στον παρουσιαστή του show για όλα και αποκάλυψε πως μέσα στην καραντίνα κατάφερε να πάρει και το μεταπτυχιακό του στο μάρκετινγκ.

Ο Θοδωρής μίλησε και για τα παιδικά του χρόνια και αποκάλυψε πως ο πατέρας του είχε τη θρυλική ντισκοτέκ Μαμούθ στην Καρδίτσα ενώ αποκάλυψε πως έχει κρατήσει τη δισκοθήκη από την επιχείρηση εκείνη με πολλούς σπάνιους δίσκους.

Θοδωρής Μαραντίνης: «Είναι κάποια πράγματα που όταν χωρίζεις φεύγουν από το τοπίο»

Η ζωή με τους γιους του μετά το διαζύγιο:

Όπως ήταν φυσικό, ο Γρηγόρης ζήτησε από τον Θοδωρή να μάθει πώς είναι η ζωή με τους γιους του μετά τον χωρισμό και αποκάλυψε τα εξής:
«Είμαι με τα παιδιά την μισή εβδομάδα. Στην καραντίνα έμαθα να κάνω πράγματα που δεν τα γνώριζα, να διαβάζουμε μαζί, να μαγειρεύω, να πηγαίνουμε σε δραστηριότητες», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής.


https://www.instagram.com/p/CQWBKsjny_f

Μιλώντας για τους Ενεργούς Μπαμπάδες, ο Μαραντίνης εξήγησε πως είμαστε πια σε μια κοινωνία ισότητας:

«Πρέπει να ξεκινάμε ως δεδομένο πως αν οι δύο γονείς χωρίζουν, η οικογένεια παραμένει και πρέπει να μοιράζεται ο χρόνος μισός μισός, κάτι που θεωρώ πως είναι πολύ δίκαιο», τόνισε ο Θοδωρής.



Καριέρα στην τηλεόραση;

Μιλώντας για την μετάβαση στην παρουσίαση και για την σκέψη να μπει δυναμικά στον χώρο της τηλεόρασης, ο τραγουδιστής των Onirama δεν έκρυψε πως η ιδέα αυτή είναι κάτι που του αρέσει:

«Μετά το X-Factor που ήταν η πρώτη φορά που το δοκίμασα, δεν είμαι αρνητικός. Όντως έχουν έρθει προτάσεις, δεν έχει ευδοκιμήσει ακόμα», τόνισε ο Θοδωρής και συμπλήρωσε:

«Τα μουσικά σόου που γίνονται, έχουν κουράσει. Είναι σόου των κριτών πια και όχι των παικτών. Θα μπορούσα όμως να μεταδώσω την εμπειρία που έχω», είπε χαρακτηριστικά ο Μαραντίνης.

Η συνεργασία με τη Χαρούλα Αλεξίου:

Ο Μαραντίνης μίλησε και για το Ανθολόγιο, το νέο τριπλό cd των Onirama με 30 τραγούδια και τόνισε:


«Είναι μοναδική στιγμή για εμάς. Πήρα τηλέφωνο την Χαρούλα, ήταν στην Πάρο για διακοπές. Είχαμε ξαναμιλήσει στο παρελθόν, ήταν αγαπημένη μου και ήταν το όνειρό μου. Της είπα δύο τραγούδια που ήθελα να πούμε, το ένα ήταν το Ξημερώνει», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαραντίνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Έχεις δει την αδερφή του Θοδωρή Μαραντίνη; Αρκετοί λένε ότι μοιάζουν

Σίσσυ Χρηστίδου: Η στήριξη του Θοδωρή Μαραντίνη για το πρόβλημα υγείας της μαμάς της

Θοδωρής Μαραντίνης: Η αποκάλυψη για τον μεγάλο του γιο με τη Σίσσυ Χρηστίδου, Φίλιππο – Ραφαήλ