Η Σίσσυ Χρηστίδου συγκινεί: «Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου, όμως και η πιο διδακτική»

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Σίσσυ Χρηστίδου συγκινεί: «Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου, όμως και η πιο διδακτική»

H παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και πάλι» δημοσίευσε μερικές πολύ προσωπικές φωτογραφίες και έκανε τον δικό της απολογισμό για το 2021.

Το 2021 ήταν αναμφίβολα μια πολύ δύσκολη χρονιά για την Σίσσυ Χρηστίδου αφού η αγαπημένη της μητέρα, Μίνα αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται στη Θεσσαλονίκη. Ήταν 16 Ιουλίου 2021, όταν η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε για πρώτη φορά με τους ακόλουθούς της την ασθένεια της μαμάς της, μέσα από ένα βίντεο στο Youtube.

Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το Instagram της να μετρά σήμερα περισσότερους από 890 χιλιάδες ακόλουθους. Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε επίσημα το 2021, η Σίσσυ θέλησε να κάνει ένα μικρό #throwback σε όλα όσα την σημάδεψαν αυτή την δύσκολη χρονιά.

Η ασθένεια της μητέρας της

https://www.instagram.com/p/CS1YPEUI0ut/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο συγκεκριμένο βίντεο η παρουσιάστρια μίλησε για τη χρόνια μυελοδυσπλαστική λευχαιμία από την οποία πάσχει η μητέρα της αλλά και τη μάχη που δίνει η κυρία Μίνα για να κρατηθεί στη ζωή. Μέχρι και σήμερα η μητέρα της παρουσιάστριας συνεχίζει να δίνει τη μάχη της μέσα από την αιματολογική κλινική Στοργή στη Θεσσαλονίκη, την οποία η Σίσσυ επισκέπτεται τακτικά.

«Η μαμά μου πάλευε τα τέρατα που φοβόμουν μικρή και τα νικούσε όλα. Η μαμά μου παλεύει σήμερα με το δικό της τέρας. Μου ρίχνει κλεφτά βλέμματα πάνω από τον ώμο όσο στέκομαι πίσω της και πάλι μου ψιθυρίζει να μην φοβάμαι. Η μαμά μου είναι θηρίο, πιο θηρίο από το θηρίο, όπως όλες οι μαμάδες άλλωστε. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις προσευχές, τα λόγια, τα χιλιάδες μηνύματα, την αγκαλιά. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλη αυτή την αγάπη. Οι μονόκεροι της ανιψιάς μου. Μας τους έστειλε και τους έριξε στην μάχη», είχε γράψει στο Instagram η Σίσσυ θέλοντας να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που της συμπαραστάθηκε.



Το συγκινητικό μήνυμα της Σίσσυς Χρηστίδου λίγο πριν την Πρωτοχρονιά

https://www.instagram.com/p/CYJT75gIku9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«2021. Όχι.. Δεν θα γκρινιάξω.. Ήσουν η πιο δύσκολη χρονιά της ζωής μου, όμως και η πιο διδακτική…
Και μπορεί να πήρες μπόλικη ανεμελιά και ξεγνοιασιά, όμως πολλαπλασίασες την αγάπη και μου έδωσες τόση που μπόρεσα να σε αντέξω.. Ευγνωμοσύνη για τους ανθρώπους μου και όσα ζήσαμε, για τους αγγέλους μου και όσα έμαθα.. Ελπίδα για την χρονιά που τρέχει να μας βρει.. Και πάνω από όλα ενότητα θα ευχηθώ. Ενότητα και αγάπη που όλα τα νικά. Και αυτά που δεν νικά, τα αντέχει…», έγραψε η Σίσσυ στο Instagram δημοσιεύοντας μερικές σπάνιες και πολύ προσωπικές φωτογραφίες μέσα αλλά και έξω από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η μητέρα της.

Στο post βλέπουμε διάφορες στιγμές της παρουσιάστριας κατά τη διάρκεια της χρονιάς, συνομιλίες μέσω κάμερας με τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και όμορφες στιγμές με τα παιδιά της. Φέτος η παρουσιάστρια μετακόμισε μετά από πολλά χρόνια σε καινούργιο σπίτι στα Βριλήσσια, γεγονός το οποίο την χαροποίησε ιδιαίτερα. Την ίδια ώρα μοιράστηκε μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις του 2021 με τους συνεργάτες και στενούς της φίλους.

Πηγή κεντρικής: @sissychristidou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σίσσυ Χρηστίδου- Νίκος Ευαγγελάτος -Αγγελική Νικολούλη: Αγνώριστοι ως παιδιά

Η υπερβολή ταιριάζει στα Χριστούγεννα! Το στολισμένο σαλόνι της Χρηστίδου θα σε κάνει να ζηλεψεις