Πάει η Hadid, πάει και η Jolie! Με νέα σύντροφο κυκλοφορεί ο The Weeknd (photos)

Πάει η Hadid, πάει και η Jolie! Με νέα σύντροφο κυκλοφορεί ο The Weeknd (photos)

Ο The Weeknd εθεάθη να βγαίνει από εστιατόριο ξενοδοχείου με την πρώην φίλη της Bella Hadid, Simi Khadra, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται τι πραγματικά συμβαίνει ανάμεσά τους.

Μα τι συμβαίνει τελικά στα προσωπικά του The Weeknd; Όλοι αυτήν την απορία έχουν τα τελευταία 24ωρα και υπάρχει λόγος. Ενώ από τον Ιούλιο του 2021 ξέραμε ότι ο τραγουδιστής είναι σε σχέση με την Angelina Jolie και, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός τούς είχε απαθανατίσει μαζί, τώρα… μια νέα φωτογραφία με νέα συνοδό έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα.

Άραγε χώρισε το διάσημο ζευγάρι ή ο TheWeeknd κάνει νερά...πίσω από την πλάτη της Angelina Jolie;

angelina jolie

The Weeknd: Το τραγούδι που «πρόδωσε» τη σχέση του με την Angelina Jolie

Η έξοδος του The Weeknd με τη Simi Khadra

Ραντεβού με τη Simi Khadra- πρώην φίλη της Bella Hadid- φαίνεται πως είχε ο The Weeknd. Ο 31χρονος star εθεάθη να βγαίνει από το εστιατόριο ξενοδοχείου του Δυτικού Hollywood με την 29χρονη DJ με τις φήμες για νέο ειδύλλιο να φουντώνουν.

https://www.instagram.com/p/CZjMROCDJ3x/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα, πληροφορίες της Daily Mail, θέλουν τον The Weeknd και τη Simi να είχαν βγει για πρώτη φορά τον περασμένο Απρίλιο και την Bella Hadid – πρώην σύντροφο του τραγουδιστή- να τους κάνει unfollow αμέσως μετά στα social media.

Τότε, κανένας δεν κατάλαβε γιατί η Bella προχώρησε σε αυτήν την κίνηση… Τώρα, όμως, κάπως τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά. Αν η Simi Khadra έχει σχέση με τον The Weeknd, τότε σημαίνει ότι η φίλη της Bella Hadid ήρθε πολύ κοντά… με τον πρώην της. Και κάπως έτσι έγιναν κι αυτές πρώην φίλες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Simi- η οποία εργάζεται ως DJ μαζί με την αδελφή της, Haze Khadra- εθεάθη τον περασμένο μήνα στο party της παρουσίασης του album του The Weeknd στο Δυτικό Hollywood. Κάπως έτσι όλοι αναρωτιούνται αν αυτό είναι το νέο ειδύλλιο του Hollywood, αλλά και πού πήγε η Angelina Jolie, με πηγή από το περιβάλλον του The Weeknd να λέει στο Hollywood Life: «Σε καμία περίπτωση δεν φλερτάρουν- είναι εδώ και χρόνια φίλοι».



Η σχέση με την Angelina Jolie

Τον Ιούλιο του 2021 άρχισαν τα media να παίρνουν «φωτιά» και να ακούγεται έντονα ότι ο The Weeknd είναι ζευγάρι με την Angelina Jolie. Οι δυο τους, μάλιστα, εθεάθησαν να βγαίνουν μαζί από ιταλικό εστιατόριο με τους φωτογράφους να μη χάνουν την ευκαιρία και να τους απαθανατίζουν.

Λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο του 2022 ένα τραγούδι του The Weeknd «πρόδωσε» τη σχέση του με την Angelina. «Το νέο μου κορίτσι, είναι μια σταρ του κινηματογράφου», λένε οι στίχοι στο νέο τραγούδι του 31χρονου star «Here We Go… Again».



Εκτός από τους συγκεκριμένους στίχους στο «Here We Go… Again», πολλοί θαυμαστές του Kαναδού τραγουδοποιού πιστεύουν πως και άλλα δύο τραγούδια που υπάρχουν επίσης στο νέο του album, όπως το «Starry Eyes» και το «I Heard You’re Married», έχουν αναφορές στην Angelina Jolie.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ