Η Angelina Jolie προδόθηκε! Το awkward χαμόγελο όταν τη ρώτησαν για τον Weeknd (video)

Η Angelina Jolie προδόθηκε! Το awkward χαμόγελο όταν τη ρώτησαν για τον Weeknd (video)

Το περίεργο περιστατικό που εκτυλίχθηκε ανάμεσα στην Angelina Jolie και στον οικοδεσπότη της εκπομπής.

Οι φήμες περί πιθανής σχέσης μεταξύ της Angelina Jolie και του Weeknd εμφανίστηκαν στις αρχές του καλοκαιριού. Τότε, δημοσιεύματα ήθελαν τη 46χρονη ηθοποιό και τον 31χρονο τραγουδιστή να είναι μαζί, όταν απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό κατά την έξοδό τους από Ιταλικό εστιατόριο, στο οποίο παρέμειναν για αρκετές ώρες.

Μερικές ημέρες μετά από την πρώτη τους κοινή εμφάνιση, η Jolie εμφανίστηκε σε ιδιωτική συναυλία για τον Mustafa μαζί με τα παιδιά της, τη 16χρονη Zahara και τη 15χρονη Shiloh. Δε φωτογραφήθηκε με τον Weeknd, όμως, ήταν και εκείνος στην ίδια συναυλία.

https://www.instagram.com/p/CQzX1xnLInn

Angelina Jolie-The Weeknd: Η photo που επιβεβαιώνει πως κάτι τρέχει μεταξύ τους

Η ερώτηση του δημοσιογράφου και το awkward χαμόγελο

Με τα βλέμματα να είναι ξανά πάνω της λόγω της νέας ταινίας της Marvel, «The Eternals», στην οποία πρωταγωνιστεί, ο κόσμος θέλει να μάθει τα πάντα. Όχι μόνο σχετικά με τον ρόλο της στην παραγωγή, αλλά και, φυσικά, για τα προσωπικά της.

Η Angelina Jolie και η Salma Hayek -που αποτελεί επίσης μέλος του cast των Eternals- πραγματοποίησαν μία εμφάνιση στο Daily Pop του E! News την Τρίτη 25 Οκτωβρίου. Ο οικοδεσπότης, όμως, δεν άντεξε -όπως είπε- και έπρεπε να τη ρωτήσει σχετικά με τη σχέση της με τον Weeknd.



«Πρέπει να ξέρω… Τα παιδιά σου είναι στην ηλικία που έχουν γνώμη, οπότε πρέπει να ξέρω: Ενθουσιάστηκαν περισσότερο που είσαι στους Eternals ή που είσαι φίλη με τον Weeknd;», ρώτησε ο οικοδεσπότης.

Η Jolie τότε είχε ένα awkward χαμόγελο σαν να κρύβει κάτι που δε θέλει να αποκαλύψει, κοίταξε τη συνάδελφο και φίλη της και απάντησε: «Ήταν πολύ ενθουσιασμένοι για αυτήν την ταινία».