Στα χνάρια της Angelina Jolie o The Weekend – Γιατί την ακολουθεί στα φιλανθρωπικά events

Στα χνάρια της Angelina Jolie o The Weekend – Γιατί την ακολουθεί στα φιλανθρωπικά events

Μπορεί η σχέση τους να είναι φρέσκια, όμως - όπως φαίνεται-  η Angelina Jolie έχει ήδη ασκήσει μεγάλη επιρροή στον The Weeknd.

Στα χνάρια της Angelina Jolie φαίνεται πως οδηγείται ο The Weeknd. Ο ράπερ προχωρά σε ανθρωπιστικές δράσεις συμμετέχοντας στο Παγκόσμιο Πρόγραμμα Τροφίμων των Ηνωμένων Εθνών ως Πρέσβης Καλής Θέλησης.

«Το Παγκόσμιο Πρόγραμμα Τροφίμων των Ηνωμένων Εθνών κάνει επείγουσα και σημαντική δουλειά και σώζει ζωές σε καθημερινή βάση. Νιώθω παθιασμένος με την αντιμετώπιση της παγκόσμιας πείνας και με το να βοηθώ ανθρώπους που έχουν ανάγκη», δήλωσε ο τραγουδιστής, ο οποίος αποδέχθηκε τον τιμητικό τίτλο σε ειδική τελετή στο Los Angeles την Πέμπτη (7/10).

Angelina Jolie-The Weeknd: Η photo που επιβεβαιώνει πως κάτι τρέχει μεταξύ τους

Η φιλανθρωπική δράση του The Weeknd

Ο 31χρονος The Weeknd είναι γνωστός για τις φιλανθρωπικές του προσπάθειες. Πρόσφατα, μάλιστα, δώρισε 1 εκατομμύριο δολάρια στις προσπάθειες βοήθειας του WFP (Παγκόσμιο Πρόγραμμα Σίτισης) στην Αιθιοπία μετά από μήνες θανατηφόρων βιαιοτήτων.

«Είτε παίζει είτε μιλάει για την παγκόσμια πείνα, η φωνή του The Weeknd είναι δυνατή και εμπνευσμένη, ενώ συνοδεύεται μόνο από την αφοσίωσή του να βοηθά ανθρώπους σε όλο τον κόσμο», ανέφερε ο επικεφαλής του WFP USA, Barron Segar, σε δήλωσή του.



Και πρόσθεσε: «Είναι τιμή μας που συμμετέχει στην αποστολή μας. Αναμφίβολα, θα εμπνεύσει την επόμενη γενιά ανθρωπιστών στον αγώνα για τη διασφάλιση ότι κανένας άνδρας, καμία γυναίκα ή κανένα παιδί δεν θα κοιμηθεί πεινασμένο».

Αν δεν ταίριαζαν με την Angelina Jolie…

Η κίνηση του The Weeknd να αποδεχθεί τον τιμητικό τίτλο του Πρέσβη Καλής Θελήσεως δείχνει πόσο τον έχει επηρεάσει η σχέση του με την Angelina Jolie, η οποία αποδέχθηκε επίσης τον ίδιο τίτλο το 2001 και τον διατήρησε για 11 χρόνια.

Αυτήν τη στιγμή, μάλιστα, η 46χρονη ηθοποιός προεδρεύει ως ειδική απεσταλμένη του ΟΗΕ.

https://www.instagram.com/p/CQzX1xnLInn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αξίζει να επισημανθεί ότι τον περασμένο Ιούλιο άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες ότι η Angelina Jolie με τον The Weeknd είναι ζευγάρι. Μάλιστα, οι δυο τους «πιάστηκαν» από τους paparazzi την ώρα που έβγαιναν από το Ιταλικό εστιατόριο Giorgio Baldi στη Santa Monica των Ηνωμένων Πολιτειών.

Και τον Σεπτέμβριο, όμως, Angelina Jolie και The Weeknd βρέθηκαν να δειπνούν μαζί σε εστιατόριο του Los Angeles.

Cover photo: @theweeknd