Η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly μόλις υποδέχτηκαν νέο μέλος στην οικογένειά τους!

Ιωάννα Τζανή
Η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly μόλις υποδέχτηκαν νέο μέλος στην οικογένειά τους!

Το ζευγάρι υιοθέτησε μία super cute γατούλα!

Ο Machine Gun Kelly και η Megan Fox μεγάλωσαν την οικογένειά τους, υιοθετώντας μία από τις πιο όμορφες και αξιολάτρευτες γατούλες που έχουμε δει!

Το αρραβωνιασμένο ζευγάρι μόλις σύστησε στους fans του τη Whiskey, τη νέα γάτα Βεγγάλης που απέκτησε. Η μαύρη με καφέ χνουδωτή γατούλα έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Instagram του Machine Gun Kelly τη Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου.

meghan fox arrabonas 1

Machine Gun Kelly: Ο πονηρός τρόπος που βρήκε για να μην τον χωρίσει ποτέ η Megan Fox!

Η super cute ανάρτηση

Ο μουσικός έκανε μία ανάρτηση με τέσσερις φωτογραφίες και ένα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί το νέο μέλος της οικογένειάς του με τη Megan Fox, αναφέροντας στη λεζάντα: «Καλώς ήρθες στη συμμορία Whiskey».


https://www.instagram.com/p/CaiQJA8v5wO

Η Whiskey πόζαρε δίπλα στους διάσημους... γονείς της, οι οποίοι φορούσαν ασορτί outfits. Ο Machine Gun Kelly φόρεσε μωβ λεοπάρ πιτζάμες, ενώ η Megan Fox επέλεξε τις ίδιες πιτζάμες αλλά σε ροζ χρώμα, δείχνοντας την... αλληλεγγύη τους για το new entry τους.

Το post «πλημμύρισε» από σχόλια, με έναν follower να γράφει: «OMG, είναι αξιολάτρευτη», ενώ κάποιος άλλος ζήτησε από το ζευγάρι να μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα με τη νέα του γατούλα στο μέλλον.

Τα παιδιά και η πρόταση γάμου

Η Whiskey θα ενταχθεί στην οικογένεια μαζί με τα παιδιά της Meghan που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της, Brian Austin Green - τον 8χρονο Bodhi Ransom Green, τον 5χρονο Journey River Green και τον 9χρονο Noah Shannon Green, αλλά και την κόρη του Machine Gun Kelly που έχει αποκτήσει με την πρώην του, Emma Cannon, την 12 ετών Casie Colson Baker.



Ο Machine Gun Kelly έκανε πρόταση γάμου στην ηθοποιό στις 11 Ιανουαρίου στο Πουέρτο Ρίκο, στο ίδιο σημείο όπου γνωρίστηκαν για πρώτη φορά και ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα.

Η Meghan Fox ανακοίνωσε το ευτυχές γεγονός μέσω Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τη ρομαντική στιγμή και γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησης: «Τον Ιούλιο του 2020 καθίσαμε κάτω από το δέντρο μπανγιάν. Ζητήσαμε μαγεία. Με άγνοια της σκληρής δουλειάς και των θυσιών που θα απαιτούσε η σχέση από εμάς, αλλά μεθυσμένοι από την αγάπη. Και το κάρμα. Κάπως έτσι, ενάμιση χρόνο αργότερα, έχοντας περπατήσει μαζί στην κόλαση και έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο φανταζόμουν ποτέ δυνατό, μου ζήτησε να τον παντρευτώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Megan Fox είπε ναι στην πρόταση γάμου του Machine Gun αλλά όλοι μιλούν για την Kim με τον Pete

Megan Fox και Machine Gun Kelly πιο ερωτευμένοι από ποτέ στα Billboard 2021