Η Megan Fox είπε ναι στην πρόταση γάμου του Machine Gun αλλά όλοι μιλούν για την Kim με τον Pete

Πατούλια Κατερίνα
Η Megan Fox είπε ναι στην πρόταση γάμου του Machine Gun αλλά όλοι μιλούν για την Kim με τον Pete

Το απίθανο μονόπετρο της Megan Fox, ο Σκαθαροζούμης Machine Gun Kelly και η ομοιότητα με την Kim Kardashian.

Η 35χρονη είπε το ναι στον 31χρονο αγαπημένο της έξω από το Spa Botanico στο Ritz-Carlton Dorado Beach του Puerto Rico.

Η απίθανη πρόταση γάμου

Τόσο η Megan όσο και ο αγαπημένος της ανακοίνωσαν τα ευχάριστα νέα στα προφίλ που έχουν στο Instagram με την ηθοποιό να δημοσιεύει ένα απίθανο βίντεο από την πρόταση γάμου.


https://www.instagram.com/tv/CYpcFruB2UB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Με άγνοια της σκληρής δουλειάς και των θυσιών που θα απαιτούσε η σχέση από εμάς, αλλά μεθυσμένοι από την αγάπη. Και το κάρμα. Κάπως έτσι, ενάμιση χρόνο αργότερα, έχοντας περπατήσει μαζί στην κόλαση και έχοντας γελάσει περισσότερο από όσο φανταζόμουν ποτέ δυνατό, μου ζήτησε να τον παντρευτώ», έγραψε η Fox για την πρόταση γάμου που έλαβε χώρα από τον αγαπημένο της Colson Baker στις 11 Ιανουαρίου 2022.



«Ναι, σε αυτή τη ζωή και σε κάθε ζωή, κάτω από τα ίδια κλαδιά που ερωτευτήκαμε, την έφερα πίσω για να της ζητήσω να με παντρευτεί. Ξέρω ότι η παράδοση είναι ένα δαχτυλίδι, αλλά το σχεδίασα με τον Stephen Webster ώστε να είναι δύο: το σμαράγδι (η πέτρα της γέννησής της) και το διαμάντι (η πέτρα της γέννησής μου) πάνω σε δύο μαγνητικές λωρίδες από αγκάθια που ενώνονται ως δύο μισά της ίδιας ψυχής, σχηματίζοντας τη σκοτεινή καρδιά που είναι η αγάπη μας. 1-11-2022», έγραψε ο Machine που είναι όπως φάνηκε τρυφερή ψυχή και σκέφτηκε πολύ το μονόπετρο που θα έκανε δώρο στην αγαπημένη του.


https://www.instagram.com/p/CYphVjaLvoo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Megan Fox μιλά ανοιχτά για τη δυσμορφική διαταραχή που αντιμετωπίζει - «Είμαι βαθιά ανασφαλής»

Το δαχτυλίδι, σύμφωνα με την Page Six κοστίζει από 50.000 έως 75.000 δολάρια.
Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2020 στα γυρίσματα της ταινίας Midnight in the Switchgrass και η Fox χώρισε άρον άρον από τον Brian Austin Green με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρεις γιους, τον 9χρονο Noah, 9, τον 7χρονο Bodhi και τον 5χρονο Journey ενώ αυτός θα είναι ο πρώτος γάμος του Machine Gun Kelly ο οποίος έχει μια 13χρονη κόρη την Casie.

Μια φωτογραφία από την πρόταση γάμου που δημοσίευσε το Cosmopolitan Αμερικής ήταν αρκετή για να προκαλέσει σύγχυση. Βλέπεις στο στιγμιότυπο, οι φανς πίστεψαν πως βλέπουν την Kim Kardashian να δέχεται πρόταση γάμου από τον Pete Davidson.


https://www.instagram.com/tv/CYpdvOgJ4eP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Machine ήταν με την πλάτη γυρισμένη στη φωτογραφία και τελευταία η Megan μοιάζει πολύ με την Kim!

Όλοι σχολίασαν πως χρειάστηκαν χρόνο για να καταλάβουν πως δεν παντρεύεται η Kim ξανά ενώ άλλοι μίλησαν για την ομοιότητα του Kelly με τον Pete. Πάντως, στην πρόταση ξεχώρισε το κοστούμι του Kelly αλά Σκαθαροζούμης!



Το πιο αστείο όλων είναι πως ο Pete και ο Machine Gun Kelly, υπήρξαν και συνεργάτες και παραμένουν καλοί φίλοι. Ο Pete βγαίνει με την Kim, ο Machine παντρεύεται την Megan και ο συνεργάτης και κολλητός του Kelly, Travis Barker παντρεύεται την Kourtney Kardashian...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Julia Fox πήρε τη θέση της Kim Kardashian στην καρδιά του Kanye West;

Από πρώην σύζυγοι… γείτονες! Ο Kanye West αγόρασε σπίτι απέναντι από την Kim Kardashian