Πάλι χιόνια! Η Αθηνά Οικονομάκου με τον Μάξιμο έπιασαν το φτυάρι και καθαρίζουν τον κήπο τους

Πάλι χιόνια! Η Αθηνά Οικονομάκου με τον Μάξιμο έπιασαν το φτυάρι και καθαρίζουν τον κήπο τους

Η ηθοποιός βγήκε νωρίς - νωρίς να καθαρίσει το σπίτι της.

Η εξαγγελία της άφιξης του «Φιλίππου» γέμισε με άγχος το κοινό που θα θυμάται για πολύ καιρό ακόμη τι συνέβη ενάμιση μήνα πριν. Οι σφοδρές χιονοπτώσεις που βρήκαν την Αθήνα στις 24 Ιανουαρίου προκάλεσαν φοβερά προβλήματα. Πολλοί αποκλείστηκαν στα σπίτια τους, άλλοι στους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης και, μέχρι να απομακρυνθούν για τα καλά τα χιόνια, πέρασαν αρκετές ημέρες.

Ευτυχώς, ο «Φίλιππος» φαίνεται πως είναι αρκετά πιο ήπιος και, ενώ μεν χιονίζει, αυτό δε συμβαίνει σε τόσο έντονο βαθμό που να μην μπορούμε να ανταποκριθούμε εντός πόλης. Όσοι μένουν στα βόρεια που είδαν περισσότερο χιόνι, βγήκαν στις αυλές τους και άρχισαν να καθαρίζουν με τα φτυάρια. Όπως η Αθηνά Οικονομάκου.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μάξιμος στον χιονισμένο κήπο του σπιτιού τους

Η Αθηνά Οικονομάκου είδε σήμερα τον κήπο της ντυμένο στα λευκά. Πήρε, λοιπόν, τον Μάξιμο, τον έντυσε με τα πιο ζεστά του ρούχα και βγήκαν έξω για να καθαρίσουν. Μαμά και γιος πήραν τσουγκράνα και φτυάρι, με την ηθοποιό στη συνέχεια να μεταφέρει το θέαμα στο Instagram μέσω stories.





Τα χιόνια του 2021

Η Οικονομάκου με την οικογένειά της απολαμβάνουν τα χιόνια. Κάθε φορά που ο καιρός αποφασίζει να «ντύσει» τα πάντα στα λευκά, η ηθοποιός τούς παίρνει όλους για να περπατήσουν στο χιονισμένο τοπίο, να φτιάξουν χιονανθρώπους και γενικά να περάσουν τον χρόνο τους έξω. Έναν χρόνο πριν, τον Φεβρουάριο του 2021, η ηθοποιός, ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, ο Μάξιμος και το κατοικίδιό τους απόλαυσαν τα χιόνια στην Κηφισιά. , έγραψε τότε.«Η πιο όμορφη κληρονομιά που μπορούμε να αφήσουμε στα παιδιά μας είναι οι χαρούμενες στιγμές»

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει το 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Αθηνά Οικονομάκου μάς δείχνει τον μπαμπά της Διονύση σε ένα σπάνιο story στο Instagram

Πάρτι μασκέ με τούρτα υπερπαραγωγή για την Αθηνά Οικονομάκου και με τη Βάσω Λασκαράκη αγνώριστη

Το παν είναι να αυτοτρολάρεσαι όπως η Αθηνά Οικονομάκου στα γενέθλιά της