Το παν είναι να αυτοτρολάρεσαι όπως η Αθηνά Οικονομάκου στα γενέθλιά της

Το παν είναι να αυτοτρολάρεσαι όπως η Αθηνά Οικονομάκου στα γενέθλιά της
Η ηθοποιός έχει γενέθλια σήμερα και αποφάσισε να το διασκεδάσει.

Τα γενέθλια είναι περίεργη υπόθεση. Κάποιοι ενθουσιάζονται και αρχίζουν να μετράνε αντίστροφα εβδομάδες πριν την άφιξή τους, ενώ άλλοι προσπαθούν να ξεχάσουν τη μέρα, αποφεύγουν να βάζουν κεράκια και το αντιμετωπίζουν περισσότερο σαν ένα τραπέζι όπου οι αριθμοί δεν έχουν θέση. Το σημαντικό σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, είναι να μπορείς και να έχεις όρεξη να αυτοτρολάρεσαι. Όπως έκανε η Αθηνά Οικονομάκου.

Η ηθοποιός έκλεισε σήμερα τα 36 της χρόνια και ήδη από το προηγούμενο βράδυ άρχισε να βάζει το κοινό στο αντίστοιχο κλίμα. Δεν άρχισε να κάνει, όμως, τις πιο κλισέ αναρτήσεις, αλλά αποφάσισε να διασκεδάσει λίγο την κατάσταση «κόβοντας» μερικά χρόνια από την ταυτότητά της.



Το story της Αθηνάς Οικονομάου για την ηλικία της

Η Οικονομάκου, λίγο πριν αλλάξει η μέρα και πάει 6 Μαρτίου -η μέρα των γενεθλίων της-, τράβηξε μία selfie, πάνω στην οποία έγραφε: «Πωπω… Πότε πέρασαν 23 χρόνια», τρολάροντας τα γενέθλιά της.

athina oikonomakou genethlia2

Φυσικά, αυτή δεν είναι η πραγματική της ηλικία, αφού η ηθοποιός έγινε 36 ετών, όπως ανέφερε και στο post που έκανε το σημερινό πρωί, αναγράφοντας τον αριθμό, όχι ως την ηλικία της, αλλά ως χρόνια εμπειρίας.

https://www.instagram.com/p/CawRfi2txki

«I am the Birthday Girl

Experience level: 36!

#peaceandlove #itsmybirthday #6thMarch», σημείωσε.

Τα σχόλια των δικών της ανθρώπων

Την ανάρτηση σχολίασε πλήθος κόσμου, ειδικά οι δικοί της άνθρωποι που έσπευσαν να μοιραστούν τις ευχές τους και την αγάπη τους προς την Οικονομάκου. Ανάμεσά τους η Βάσω Λασκαράκη, η Χριστίνα Κοντοβά, ο Αργύρης Αγγέλου και η Μάρα Δαρμουσλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε στην αγαπημένη της συνήθεια μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη

Η Αθηνά Οικονομάκου στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και η τρυφερή ανάρτηση για τον γιο της

Αθηνά Οικονομάκου: Η οικογενειάκη επιστροφή στο Γύθειο και η απίθανη πόζα με την κόρη της (photos)