Πάρτι μασκέ με τούρτα υπερπαραγωγή για την Αθηνά Οικονομάκου και με τη Βάσω Λασκαράκη αγνώριστη

Κατερίνα Μπούσιου
Πάρτι μασκέ με τούρτα υπερπαραγωγή για την Αθηνά Οικονομάκου και με τη Βάσω Λασκαράκη αγνώριστη

Λασκαράκη και Οικονομάκου, οι δύο κουμπάρες ως γοργόνα και wonderwoman αγνώριστες και ευτυχισμένες σε αποκριάτικο mood. 

Αφορμή για πάρτι μετά από δύο χρόνια λόγω πανδημίας, βρήκε η Αθηνά Οικονομάκου και τα γενέθλιά της, βοήθησαν στο να μαζέψει σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας, όλους τους φίλους της για να γιορτάσουν μαζί. Φυσικά όλα έγιναν σε αποκριάτικο mood με την ίδια και την κουμπάρα της Βάσω Λασκαράκη, να είναι πραγματικά αγνώριστες, εκτός από αχώριστες όλα αυτά τα χρόνια!


https://www.instagram.com/p/Caxnpk1LZU8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για το χατήρι της...

Η Βάσω Λασκαράκη μάλλον δεν συνηθίζει να ντύνεται τις Απόκριες και είχε όπως δήλωσε αρκετά χρόνια, 25 για την ακρίβεια, αλλά αναγκάστηκε φυσικά να ντυθεί για το χατήρι της κουμπάρας της. Από τη στολή καταλαβαίνουμε ότι μάλλον ντύθηκε wonderwoman. Συμπτωματικά ή συννενοημένα την ίδια στολή φορούσε και η κοινή τους φίλη Νικόλ Παναγιώτου. Πάντως όλα τα φώτα της βραδιάς, έπεσαν όπως ήταν φυσικό πάνω στην εορτάζουσα Αθηνά Οικονομάκου, η οποία έκλεισε τα 36 της χρόνια και ήταν ντυμένη ως γοργόνα, με κόκκινη περούκα και φόρεμα χολλυγουντιανών προδιαγραφών. Και με τούρτα που είχε όμως, μία συμβολική σημασία.

tourtaoikonomakou

Γιατί στην διόροφη τούρτα απεικονίζονται με ζαχαρόπαστα ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος, καθώς και τα δύο τους παιδιά, ο Μάξιμος και η μόλις λίγων μηνών Σιέννα. Δίπλα τους φυσικά έχουν βαλίτσες και στη βάση της τούρτας βλέπουμε το κτίριο του Big Ben στο Λονδίνο και άλλα σκίτσα πινακίδες που θυμίζουν ταξίδια. 'Αρα οι φίλοι της Αθηνάς, στην τούρτα έκπληξη, έβαλαν τα δύο πιο σημαντικά πράγματα της ζωής της. Την οικογένειά της που είναι η μεγάλη της αγάπη και προτεραιότητα και τα ταξίδια. Μετά από αρκετούς μήνες λόγω και των περιοριστικών όρων για την πανδημία, η ηθοποιός κατόρθωσε να φύγει για λίγες ημέρες στο Παρίσι μαζί με φίλες και συνεργάτιδές της και λίγες ημέρες αργότερα, οικογενειακώς για την πατρίδα της το Γύθειο.


https://www.instagram.com/p/CZpgnOdtQcG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάντως από ότι καταλάβαμε το πάρτι για τα γενέθλιά της είχε αρκετούς σούπερ ήρωες, Batman και Superman, στολή που προτίμησε και ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρης Σουλτάτος. Δείτε και στη photo gallery που ακολουθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το παν είναι να αυτοτρολάρεσαι όπως η Αθηνά Οικονομάκου στα γενέθλιά της

Η Αθηνά Οικονομάκου στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και η τρυφερή ανάρτηση για τον γιο της

Η Αθηνά Οικονομάκου επέστρεψε στην αγαπημένη της συνήθεια μετά τη δεύτερη εγκυμοσύνη