Η Αθηνά Οικονομάκου μάς δείχνει τον μπαμπά της Διονύση σε ένα σπάνιο story στο Instagram

Ιωάννα Τζανή
Η Αθηνά Οικονομάκου μάς δείχνει τον μπαμπά της Διονύση σε ένα σπάνιο story στο Instagram

Η Αθηνά Οικονομάκου έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της και έχει εκφράσει πολλές φορές τον θαυμασμό της προς το πρόσωπό του.

Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν μία από τις πολλές celebrities που τίμησαν το έθιμο του χαρταετού την Καθαρά Δευτέρα και θέλησαν να μοιραστούν με τους followers τους στο Instagram οικογενειακά στιγμιότυπα.

Η ηθοποιός βρέθηκε στην παραλία του Σχινιά μαζί με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο, τα παιδάκια τους, οικογενειακούς φίλους, αλλά και τον πατέρα της, τον κύριο Διονύση.

athina oikonomakou 3

Πάρτι μασκέ με τούρτα υπερπαραγωγή για την Αθηνά Οικονομάκου και με τη Βάσω Λασκαράκη αγνώριστη

Το story της Αθηνάς Οικονομάκου με τον πατέρα της

Η 36χρονη απαθανάτισε τον πολυαγαπημένο μπαμπά της τη στιγμή που προσπαθούσε να πετάξει τον χαρταετό, ενώ στο story της έγραψε: «Daddy cool».

pateras athinas oikonomakou

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε, επίσης, μία δημοσίευση με τρεις φωτογραφίες, εκ των οποίων η μία απεικονίζει τον Φίλιππο αγκαλιά με τον 4χρονο γιο τους, Μάξιμο. Μπαμπάς και γιος είναι αγκαλιά, με τον Φίλιππο να του δείχνει τον χαρταετό που πετά στον ουρανό.


https://www.instagram.com/p/Cazv5yhtHxM

Όταν ο μπαμπάς της Αθηνάς Οικονομάκου έσωσε 100 ζωές

Ο πατέρας της ηθοποιού, Διονύσης Οικονομάκος, είναι καπετάνιος και το 2013, ανήμερα της Παναγίας, κατάφερε με την ηρωική πράξη του να σώσει 100 πρόσφυγες στη Μεσόγειο.

Τον Ιανουάριο του 2014, ο μπαμπάς της ΑΘηνάς Οικονομάκου βραβεύτηκε από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, την Ακαδημία Αθηνών και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, ως ένας από τους καπετάνιους που έχουν σώσει ζωές.



Ωστόσο, επειδή εκείνη την περίοδο βρισκόταν σε ταξίδι, το βραβείο παρέλαβαν η κόρη του Αθηνά και η σύζυγος του Γεωργία, οι οποίες ήταν πολύ συγκινημένες και περήφανες για τον καπετάνιο και μέλος της οικογένειας τους.

Τότε, η Αθηνά Οικονομάκου πόσταρε στο Instagram μία φωτογραφία όπου κρατούσε το βραβείο του μπαμπά της από την Πανελλήνια Ένωση Πλοιάρχων, γράφοντας: «Ο μπαμπάς μου ο Ήρωας!».

Το πάρτι μασκέ και η εντυπωσιακή τούρτα γνεεθλίων

Στις 6 Μαρτίου, η Αθηνά Οικονομάκου έκλεισε τα 36 της χρόνια και το γιόρτασε με φίλους και συγγενείς, διοργανώνοντας ένα πάρτι μασκέ σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας.

Η ηθοποιός ήταν ντυμένη γοργόνα, φορώντας κόκκινη περούκα και φόρεμα χολλυγουντιανών προδιαγραφών.


https://www.instagram.com/p/Caz_KyCtA7I

Στη διώροφη τούρτα-υπερπαραγωγή απεικονίζονταν με ζαχαρόπαστα ο σύζυγός της Φίλιππος Μιχόπουλος, καθώς και τα δύο τους παιδιά, ο Μάξιμος και η μόλις λίγων μηνών Σιέννα.

Γύρω τους υπήρχαν βαλίτσες, αλλά και πινακίδες από διάφορες πόλεις και κτίρια του εξωτερικού, που συμβόλιζαν τη μεγάλη αγάπη που έχει η οικογένεια στα ταξίδια.

Πηγή φωτογραφιών: @athinao1konomakou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το παν είναι να αυτοτρολάρεσαι όπως η Αθηνά Οικονομάκου στα γενέθλιά της

Η Αθηνά Οικονομάκου στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και η τρυφερή ανάρτηση για τον γιο της