Δούκισσα Νομικού: Η έξοδος με τα παιδιά της και η συγκινητική ομοιότητα

Δούκισσα Νομικού: Η έξοδος με τα παιδιά της και η συγκινητική ομοιότητα

Δούκισσα, Σάββας και Αναστασία βγήκαν να απολαύσουν τη φύση.

Ξημέρωσε το Σάββατο και, με το που ανοίξαμε τα παράθυρα του σπιτιού, ο ήλιος μπήκε μέσα και μας έφτιαξε τη διάθεση. Είναι από εκείνες τις μέρες που απλώς θες να απολαύσεις τη βόλτα σου έξω και τίποτα δεν μπορεί να σε κάνει να παραμείνεις κλεισμένη στο σπίτι. Η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε σε αντίστοιχο mood και έδρασε αναλόγως.

Με την ηλιοφάνεια να την «καλεί» να απολαύσει τη φύση, η Δούκισσα αποφάσισε να πάρει τα παιδιά της, να βγουν από τους τοίχους του σπιτιού και να περπατήσουν στο πράσινο. Παράλληλα, όμως, αποκάλυψε και μία συνήθεια που μοιράζεται μαζί τους και της θύμισε την παιδική της ηλικία.

Η έξοδος της Δούκισσα Νομικού με τα παιδιά της και η συνήθεια που μοιράζονται

Η Δούκισσα έκανε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram, το οποία περιλαμβάνει μία φωτογραφία με τα χέρια μαμάς και παιδιών να κρατούν λουλούδια. Το μοντέλο και παρουσιάστρια αποκάλυψε πως τα παιδιά της, όπως κι εκείνη όταν ήταν μικρή στη μαμά της, κόβουν λουλούδια και της τα φέρνουν.

doukissa nomikou paidia sinitheia

«Μα τι υπέροχη ημέρα! Θυμάμαι όταν ήμουν μικρή, κάθε φορά που έβλεπα μικρά όμορφα λουλουδάκια στο βουνό, έκοβα μερικά για τη μανούλα μου. Τώρα αυτό το κάνουν τα παιδιά μου για εμένα», έγραψε στο story της.

Η ανάρτηση για τα γενέθλια του Σάββα

Πρόσφατα, η γιος της Δούκισσας Νομικού, Σάββας Θεοδωρίδης, είχε γενέθλια. Ο καρπός του έρωτά της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη έγινε 4 ετών και η ευτυχισμένη μανούλα έκανε μία πολύ ιδιαίτερη αφιέρωση στο Instagram της.

https://www.instagram.com/p/CbiRbJLvblF

Ο γιος μας έχει γενέθλια, η κόρη μας φτιάχνει τη διακόσμηση, ο μπαμπάς μας φωτογραφίζει και η μαμά είναι η πιο ευτυχισμένη μαμά στον κόσμο.
Χρόνια πολλά Σάββα μας. Έγινες 4 κιόλας! Αλλά όπως σου υποσχέθηκα σήμερα, θα είσαι για πάντα το μωρό μου
Σε λατρεύουμε μέχρι το διάστημα και πίσω.
Οι περήφανοι γονείς σου και η αγαπημένη αδελφή σου», έγραψε.

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερες φωτογραφίες της Δούκισσας με τα παιδιά της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η συνταγή της Δούκισσας Νομικού για μαμαδίστικα γεμιστά pancakes

Το ημερολόγιο ευγνωμοσύνης της Δούκισσας Νομικού - Τι γράφει η πρώτη ανάρτηση

Η Δούκισσα Νομικού μας θύμισε ότι έρχεται το καλοκαίρι ποζάροντας με μπικίνι