Η Δούκισσα Νομικού μας θύμισε ότι έρχεται το καλοκαίρι ποζάροντας με μπικίνι

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δούκισσα Νομικού μας θύμισε ότι έρχεται το καλοκαίρι ποζάροντας με μπικίνι

Το μοντέλο-παρουσιάστρια φόρεσε το αγαπημένο της μαγιό και φωτογραφήθηκε στον ήλιο.

Την ώρα που το κρύο δεν λέει να υποχωρήσει, η δημοφιλής παρουσιάστρια φόρεσε το λευκό μπικίνι της και ένα λευκό πουκάμισo και πόζαρε στον φακό. Η Δούκισσα Νομικού ομολόγησε πως αγαπά το καλοκαίρι δημοσιεύοντας μια υπέροχη φωτογραφία στο Instagram και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Always a summer girl».

Το μοντέλο-παρουσιάστρια είναι πιο γραμμωμένη από κάθε άλλη φορά, με τους κοιλιακούς της να είναι εμφανείς. Αυτό οφείλεται στην υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή που ακολουθεί τα τελευταία χρόνια σε συνδυασμό με τακτική άσκηση, όταν βέβαια της το επιτρέπει το φορτωμένο πρόγραμμά της.

Η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε πότε θα γίνει η βάπτιση των παιδιών της

H Δούκισσα Νομικού έφερε το καλοκαίρι...

https://www.instagram.com/p/CbfCtcfLL-R/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η διατροφή που ακολουθεί η Δούκισσα Νομικού

doukisa salata

Η Δούκισσα αποκάλυψε πρόσφατα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως ξυπνάει στις 8 το πρωί και τρώει πρωινό με τον γιο της, Σάββα περίπου στις 8.20. Ο παρουσιαστής τη ρώτησε αναλυτικά πώς μοιράζει τα γεύματά της μέσα στην καθημερινότητα, με τη Δούκισσα να απαντά: «Για πρωινό θα φάω chocolate stars μαζί με τον Σάββα. Είναι κάτι δημητριακά παιδικά, βιολογικά με σοκολάτα (περίπου κατά τις 8.20). Κατά τις 11, τρώω φρουτάκια. Σήμερα έφαγα αχλαδάκι, μηλαράκι, λωτό. Στη 1, θα φάω μεσημεριανό, αφού τρώνε και τα παιδιά στη 1. Δευτέρες τρώμε φακές (ένα μπολ) με ρύζι και μία φέτα μαύρο ψωμί. Και μία σαλατούλα για να παίρνουν παράδειγμα και τα παιδιά. Μετά, μπορεί να φάω κατά τις 4, κανένα παγωτάκι, ένα γλυκάκι, κανονικό, σοκολατένιο. Μετά, τρώμε 7.30 το βραδινό. Αυτό είναι το μυστικό, τρώω νωρίς βραδινό. Θα φάω ό,τι τρώνε και τα παιδιά. Pizza, μακαρόνια με τυρί, το μεσημεριανό αν ήταν κανένα κρεατάκι ωραίο, λίγο παστιτσάκι. Είναι η τελευταία φορά που θα φάω».



Η γυμναστική που κάνει η Δούκισσα για να διατηρεί τις αναλογίες της

https://www.instagram.com/p/CaHNfj8LjQP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Δούκισσα Νομικού είναι πιο fit από ποτέ ακόμη και μετά από δύο εγκυμοσύνες. Το μοντέλο-παρουσιάστρια έχει αναφέρει πολλές φορές πως ακολουθεί ένα αρκετά ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής και δεν παραλείπει να γυμνάζεται τακτικά.

doukissa gimnmastiki2

Σε παλαιότερο Q&A που είχε πραγματοποιήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε την γυμναστική που κάνει αλλά και την διατροφή που επιλέγει στην καθημερινότητα της. Η Δούκισσα Νομικού εξήγησε στους followers της ότι κάνει 4 φορές την εβδομάδα γυμναστική ενώ όπως είπε δεν κάνει δίαιτα αλλά τρώει 5 σπιτικά γεύματα. Επιπλέον δεν τρώει ποτέ βραδινό μετά τις 8 το βράδυ.

doukissa1 gymnastiki

Πηγή κεντρικής: dutchesss_

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: