Το ημερολόγιο ευγνωμοσύνης της Δούκισσας Νομικού - Τι γράφει η πρώτη ανάρτηση

Το ημερολόγιο ευγνωμοσύνης της Δούκισσας Νομικού - Τι γράφει η πρώτη ανάρτηση

Η Δούκισσα θα καταγράφει από εδώ και στο εξής κάθε στιγμή που της δίνει χαρά.

Όταν ήσουν μικρή, κρατούσες ημερολόγιο; Αν η απάντηση είναι καταφατική, τότε σίγουρα έχεις νιώσει την απελευθέρωση που σου προσφέρει η καταγραφή των συναισθημάτων σου. Αυτή η διήγηση των συμβάντων στον εαυτό σου σαν να ακούς μία ιστορία που συνέβη σε κάποιον άλλον αλλά με μία σαφώς πιο προσωπική χροιά.

Η Δούκισσα Νομικού ανήκει στους ανθρώπους που εκτιμούν την κλασική αξία ενός ημερολογίου. Γι’ αυτό και αποφάσισε να ξεκινήσει να γράφει ένα για να εκτιμά λίγο περισσότερο όλα εκείνα τα καθημερινά πράγματα που μπορεί καμιά φορά να περνάνε απαρατήρητα χωρίς να δέχονται την αξία που τους αξίζει. Γιατί πολύ απλά μέσα στην ταχύτητα της καθημερινότητας πολλά παραγκωνίζονται.



Το ημερολόγιο ευγνωμοσύνης της Δούκισσας Νομικού

Η 35χρονη παρουσιάστρια, μοντέλο και επιχειρηματίας έκανε ένα story στον λογαριασμό της στο Instagram, με το οποίο ενημέρωσε τους φανς της πως από εδώ και στο εξής θα κρατάει ημερολόγιο ευγνωμοσύνης στο οποίο θα σημειώνει την κάθε μικρή λεπτομέρεια της ημέρας που της δίνει χαρά.

doukissa nomikou imerologio eugnomosinis10

«Έχω ξεκινήσει να γράφω σε ημερολόγιο ευγνωμοσύνης. Πράγματα μικρά, απλά, καθημερινά, για πολλούς 'ασήμαντα' που, όμως, μας κάνουν να αισθανόμαστε χαρά. Το λάθος μας είναι πως τα προσπερνάμε. Γιατί δεν τα συνειδητοποιούμε ή γιατί δεν έχουμε χρόνο να τα απολαύσουμε.

Σήμερα ξύπνησα από τα πουλιά που τραγουδούσαν έξω από το δωμάτιό μου. Ειδικά το κελάδισμα του ενός μου θυμίζει καλοκαίρι. Τουλάχιστον έτσι το έχω συνδυάσει στο μυαλό μου. Κάθισα στο κρεβάτι μου 5 λεπτά. Με κλειστά τα μάτια. Και απόλαυσα τη στιγμή.

Το όμορφο αυτό πρωινό ξύπνημα το σημείωσα στο ημερολόγιό μου. Για να μην ξεχάσω πόσο γλυκά ξεκίνησε η μέρα μου.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους», έγραψε η Δούκισσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δούκισσα Νομικού: Το παράδοξο με το χρώμα των ματιών της και το λάθος που επέτρεψε στο παρελθόν

Ο γιος της Δούκισσας Νομικού έχει γενέθλια! Η τρυφερή υπόσχεση από μαμά σε γιο

Η Δούκισσα Νομικού μας θύμισε ότι έρχεται το καλοκαίρι ποζάροντας με μπικίνι