Στο πατρικό σπίτι της Δούκισσας Νομικού έχουν ανοίξει ήδη τις τηλεοράσεις για την επιστροφή της

Στο πατρικό σπίτι της Δούκισσας Νομικού έχουν ανοίξει ήδη τις τηλεοράσεις για την επιστροφή της

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 και η αφιέρωση της παρουσιάστριας στον πατέρα της -τον οποίο στο σπίτι έχουν κάδρο. 

Ένα από τα πρόσωπα που μας έχει λείψει να βλέπουμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες είναι ξεκάθαρα η Δούκισσα Νομικού, η οποία μετά τον γάμο και την απόκτηση παιδιών απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας και από τη δουλειά που έκανε με μεράκι για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Η επιστροφή της, όμως, στα τηλεοπτικά δρώμενα είναι γεγονός, αφού ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε εδπίσημα ότι η Δούκισσα επιστρέψει στο δυναμικό του καναλιού.

Το πρωί της Πέμπτης (25/8), ο σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:

https://www.instagram.com/p/ChruB31ohlU

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την επιστροφή της Δούκισσας Νομικού στην οικογένειά του.

Πρόσωπο με ιδιαίτερη λάμψη, αυθεντική και επικοινωνιακή προσωπικότητα, η Δούκισσα Νομικού θα συναντήσει και πάλι τους τηλεθεατές, μέσα από την ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού. Η αγαπημένη παρουσιάστρια θα γράψει με τη θετική της ενέργεια, αλλά και τη σύγχρονη ματιά της, το νέο κεφάλαιο της επιτυχημένης τηλεοπτικής της πορείας στον ΑΝΤ1».

https://www.instagram.com/p/ChZQq5Zrl_i

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η Δούκισσα θα πάρει τη θέση της Φαίης Σκορδά και θα βρίσκεται δίπλα στο Γιώργο Λιάγκα στο «Πρωινό».

Οι τρυφερές ευχές της Δούκισσας για τα γενέθλια του πολυαγαπημένοιυ μπαμπά της

Το ότι η Δούκισσα Νομικού έχει τεράστια αδυναμία στον πατέρα της, Νίκο Νομικό, είναι γνωστό, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αναφερθεί σε εκείνον δημόσια, με λόγια λατρείας. Για αυτό και δεν θα μπορούσε παρά να τον τιμήσει με τις πιο τρυφερές ευχές για τα γενέθλιά του, όπως άλλωστε κάνει κάθε χρόνο.

Οι διακοπές του 2022 θα μείνουν αξέχαστες στη Δούκισσα Νομικού και αν δεις το άλμπουμ θα καταλάβεις

Την Τρίτη (23/8), λοιπόν, ο μπαμπάς της παρουσιάστριας είχε γενέθλια και η Δούκισσα του ευχήθηκε με τρόπο που θα συγκινούσε κάθε πατέρα. Συγκεκριμένα, χθες η παρουσιάστρια ανέβασε στα Insta stories της μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία ο Νίκος Νομικός τη φιλάει στο μέτωπο, και τη συνόδεψε με τα εξής λόγια: ««Χθες είχε γενέθλια ο μπαμπάς μου, ο μπαμπάκας μου. Ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου. Σε αγαπώ μέχρι τον ουρανό και πίσω».

Στη συνέχεια ανέβασε μερικές σπάνιες φωτογραφίες που απεικονίζουν τον πολυαγαπημένο της πατέρα μόνο του και στις οποίες η ομοιότητά τους είναι εντυπωσιακή.

Η αξιοθαύμαστη σχέση της Δούκισσας Νομικού με τον μπαμπά της και το ισχυρό δέσιμο

Η Δούκισσα Νομικού μεγάλωσε μέσα σε ένα προστατευμένο περιβάλλον οικογενειακής θαλπωρής και αγάπης, που απλόχερα χάρισαν τόσο σε εκείνη όσο και στον μεγαλύτερο αδερφό της Νικήτα, οι γονείς τους, Νίκος και Ούρσουλα.

Ο μπαμπάς της Δούκισσας, ο οποίος είναι γνωστός και επιτυχημένος τραγουδιστής, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια υπέροχη σχέση αγάπης και σεβασμού με την κόρη του Δούκισσα, η οποία του έχει τεράστια αδυναμία και σε κάθε ευκαιρία μιλά με τα ομορφότερα λόγια για εκείνον.

https://www.instagram.com/p/CS7LI6cD29z

«Ο πατέρας μου είναι ένα αγαπητό πρόσωπο που το γνωρίζουν κι ένιωθα μια ευθύνη για το πώς θα το χειριστώ, όχι μόνο για τα προσωπικά μου αλλά και για τις κινήσεις μου. Ήθελα να είμαι σωστή για να αισθάνεται και ο μπαμπάς μου καλά. Έχει τύχει να νιώσω υπερβολικά ερωτευμένη και να βγω να το δηλώσω, αυτό που θέλεις να βγεις να μοιραστείς τη χαρά σου. Μερικές φορές όταν επιλέγεις τη σιωπή είναι καταπιεστικό αλλά είναι θέμα επιλογής και θέλω να στηρίζω τις επιλογές μου μέχρι τέλος», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της η παρουσιάστρια.

Το ηλιόλουστο πατρικό σπίτι με τον τεράστιο κήπο και τον ιδιαίτερο πίνακα

Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια που όπως προαναφέραμε έχει τεράστια αδυναμία στους γονείς της, επισκέπτεται πολύ συχνά το πατρικό της σπίτι όπως μαρτυρούν και τα παρακάτω πλάνα.

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες αυτές που έχουν δημοσιευτεί στο Instagram ο τεράστιος κήπος ξεχωρίζει, το ίδιος και ο πίνακας με τον πατέρα της.

https://www.instagram.com/p/CAaVkd2nMWy

Πηγή φωτογραφιών: @dutchesss_