Οι διακοπές του 2022 θα μείνουν αξέχαστες στη Δούκισσα Νομικού και αν δεις το άλμπουμ θα καταλάβεις

Οι διακοπές του 2022 θα μείνουν αξέχαστες στη Δούκισσα Νομικού και αν δεις το άλμπουμ θα καταλάβεις

Οι τέλειες πόζες και οι οικογενειακές διακοπές μέσα από φωτογραφίες.

Το καλοκαίρι του 2022 για τη Δούκισσα Νομικού τα είχε όλα. Ήλιο, θάλασσα, οικογενειακές στιγμές, κουμπαριές, αλλά και χαλάρωση στο νησί του πατέρα της, τη Σχοινούσα.

Η όμορφη παρουσιάστρια απόλαυσε τις διακοπές της στο έπακρο, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, και τα δύο παιδιά τους, τον 4χρονο Σάββα και την 2 ετών Αναστασία.

Η Δούκισσα Νομικού δεν επέλεξε τυχαία τον προορισμό των διακοπών της

Η Δούκισσα Νομικού δεν σταμάτησε να ανεβάζει καλοκαιρινές και άκρως εντυπωσιακές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με τους followers της να σχολιάζουν γεμάτοι θαυμασμό το καλλίγραμμο σώμα που διαθέτει, παρά το γεγονός ότι είναι μανούλα δύο παιδιών.

https://www.instagram.com/p/ChEgM1vg58m

Το καλοκαίρι 2022 της Δούκισσας μέσα από υπέροχες φωτογραφίες

Μεταξύ των νησιών που επισκέφθηκε φέτος το καλοκαίρι η 35χρονη ήταν η Κρήτη, όπου βάφτισε την κόρη μιας πολύ καλής της φίλης, αλλά και η Σχοινούσα, όπου μετρά τις περισσότερες αναμνήσεις από τις πρώτες διακοπές με την οικογένειά της.

https://www.instagram.com/p/CeayR3ADzzy

Μάλιστα, κατά την επίσκεψή της στη Σχοινούσα, η Δούκισσα δεν έκρυψε τη χαρά της και έγραψε χαρακτηριστικά σε post που έκανε στο Instagram από το νησί: «Είμαι πάντα χαρούμενη όταν επιστρέφω στο νησί του πατέρα μου, στο νησί μου, στην πανέμορφη Σχοινούσα».

https://www.instagram.com/p/CgherwNDZbc

Στην παρακάτω gallery θα βρεις το φωτογραφικό άλμπουμ από τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές της Δούκισσας Νομικού και τις υπέροχες πόζες της.

Πηγή φωτογραφιών: @dutchesss_