Η Μαρία Σολωμού αποχαιρέτησε τα άφρο μαλλιά της και τόλμησε τα πιο extreme ράστα

Η Σολωμού έκανε τα μαλλιά της ράστα, ένα super καλοκαιρινό και ανατρεπτικό look. 

Η Μαρία Σολωμού συνεχίζει να βρίσκεται ακόμη σε διακοπές, ανεβάζοντας τις πιο όμορφες φωτογραφίες στο προφίλ της στο Instagram. H ηθοποιός έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα και κάθε φορά οι εικόνες της με μαγιό «κόβουν» την ανάσα. Η Μαρία Σολωμού, βρίσκεται τις τελευταίες μέρες σε ένα από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά των Κυκλάδων, στη Μύκονο.

Αυτό που μας έκανε εντύπωση αυτή τη φορά είναι, ότι αποχαιρέτησε τα άφρο μαλλιά της και υιοθέτησε ένα νέο look. Πιο συγκεκριμένα, τόλμησε ένα extreme χτένισμα στην εμφάνισή της, τα ράστα. Η Μαρία Σολωμού, δεν έχει ανεβάσει κάποιο ποστ στο προφίλ της με το νέο της hairstyle. Αυτή την εντυπωσιακή αλλαγή των μαλλιών της, την είδαμε μέσα από τα δεκάδες stories που έχει ανεβάσει η ίδια και οι αγαπημένοι φίλοι της.

DIY Time! Αυτό το scrub προσώπου με αλάτι θα φρεσκάρει την επιδερμίδα σου μετά τις διακοπές

369023802_312797268087857_1609916606370784538_n.jpg

@mariasolomou_official

Το hairstyle που τόλμησε η Μαρία Σολωμού είναι super καλοκαιρινό, κάνοντας τα μαλλιά να δείχνουν σαν πραγματικής γοργόνας. Μπορεί για κάποιους οι διακοπές να έχουν τελειώσει και ήδη να βρίσκονται πίσω στο γραφείο, αλλά για την Μαρία Σολωμού όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι συνεχίζεται...

Το αθλητικό μπικίνι είναι η αγαπημένη επιλογή της Μαρίας Σολωμού -Άνετο και sexy

https://www.instagram.com/p/Cu9NUQAtIsh/

Φέτος, είδαμε την αγαπημένη ηθοποιός να πειραματίζεται αρκετές φορές με τα μαλλιά στις διακοπές της. Κομψά χτενίσματα, πιάνοντας τα μαλλιά κότσο, half-ups αλλά και κάνοντας διακριτικά baby braids. Στην παρακάτω gallery, έχουμε συγκεντρώσει όλα τα hairstyles που έχει υιοθετήσει η Μαρία Σολωμού για να απογειώσει τα summer outfits φέτος στις διακοπές.

Αυτά τα κεχριμπαρένια αρώματα εκπέμπουν αισθησιασμό και θα σε βάλουν αμέσως σε φθινοπωρινό mood