Μαρία Σολωμού: Το beach look της συνδυάζει παντελόνι με κιμονό

Ναταλία Κατσακιώρη
Μαρία Σολωμού: Το beach look της συνδυάζει παντελόνι με κιμονό

Το ιδανικό σύνολο για να φορέσεις μετά το μπάνιο σου στην παραλία.

Δεν είναι τυχαίο που κάποιοι άνθρωποι μένουν πάντα στο μυαλό μας συνδεδεμένοι με ορισμένους ρόλους. Η Μαρία Σολωμού είναι μία από αυτές. Είναι ξεκάθαρα η Ράνια των Singles και ακόμη και σήμερα είναι ολόιδια με την αγαπημένη μας τηλεοπτική ηρωίδα. Είναι sexy, θηλυκή, rock και γενικότερα επαναστατική ως προς το στυλ της, όχι μόνο για τις επιλογές της τις ίδιες αλλά και για τον τρόπο, με τον οποίο κάνει styling. Από τη μία φοράει κάποια minimal items και από την άλλη θα τα αναδείξει με ιδιαίτερα ρούχα ή παπούτσια σε έντονα χρώματα και prints.

https://www.instagram.com/p/CtqwgBKNnLg/

Οπότε το καλοκαίρι είναι η εποχή της φυσικά, γιατί προφανώς με ένα τόσο υπέροχο σώμα μπορεί να φορέσει ότι θέλει, αλλά και γιατί το μεγαλύτερο διάστημα το περνάει στην παραλία, με το μαγιό της και stylish beach looks, που ομολογουμένως μας αρέσουν πολύ. Το τελευταίο, μάλιστα, σύνολο της Μαρίας από τις διακοπές της στη Σαντορίνη είναι η καλύτερη πρόταση για ένα φαγητό ή ένα ποτό αμέσως μετά το μπάνιο μας στη θάλασσα.

Μαριέττα Χρουσαλά: Τα τρία αγαπημένα της μπικίνι έχουν τα πιο λαμπερά χρώματα και την ίδια γραμμή

Το beach look της Μαρίας Σολωμού έχει bohemian αέρα.

Η Μαρία αγαπά διαχρονικά τα μπικίνι, οπότε αυτό είναι κάπως δεδομένο για ένα look παραλίας από εκείνη. Ότι θα φοράει δηλαδή ένα μαγιό τριγωνάκι σε basic απόχρωση, με λεπτά straps. Αυτές τις μέρες η Μαρία βρίσκεται στη Σαντορίνη και περνάει κάποιες μέρες μαζί με φίλους από όπου και ανέβασε ένα μικρό Tik Tok βιντεάκι στη βεράντα του δωματίου της. Το look που διάλεξε είναι το απόλυτο inspo και για το δικό μας look παραλίας.

https://www.instagram.com/reel/CvW29x6PbFg/

Η Μαρία επέλεξε ένα maxi kimono με βολάν στα τελειώματα και μεγάλα ανοιχτά μανίκια, ενώ από κάτω φόρεσε το ίδιο ακριβώς παντελόνι, σε wide leg γραμμή. Η pastel απόχρωσή του και τα λαχούρια που έχει μέσα, αλλά και το ημιδιάφανο ύφασμα δίνουν έναν bohemian χαρακτήρα στην όλη εμφάνιση. Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και flat σανδάλια, όπως thong sandals ή slippers είναι ιδανικά για να ολοκληρώσετε ένα outfit κατάλληλο για ότι και αν κάνεις μετά την παραλία.