DIY Time! Αυτό το scrub προσώπου με αλάτι θα φρεσκάρει την επιδερμίδα σου μετά τις διακοπές

Είναι κατάλληλο για ξηρές, μικτές αλλά και λιπαρές επιδερμίδες... Το τέλειο boost μετά τις διακοπές στο νησί.

Δευτέρα σήμερα και ο περισσότερος κόσμος έχει επιστρέψει πίσω στους γρήγορους ρυθμούς της πόλης. Για κάποιους είναι η πρώτη μέρα στο γραφείο, ενώ άλλοι έχουν πάρει ήδη το πλοίο της επιστροφής. Μετά τις βουτιές στη θάλασσα και την ηλιοθεραπεία κάτω από τον καυτό ήλιο έχουμε παρατηρήσει, ότι η επιδερμίδα έχει αρχίσει να δείχνει θαμπή και ταλαιπωρημένη. Είναι απόλυτα λογικό, δεν χρειάζεται να μας πιάνει πανικός... Στις καλοκαιρινές μας διακοπές η πικρή αλήθεια είναι ότι δεν αφιερώνουμε τον απαραίτητο χρόνο για την περιποίηση του προσώπου μας.

https://www.instagram.com/p/CunGJf0SexI/

Τα πιο ανάλαφρα foundations που θα κάνουν την επιδερμίδα σου να αναπνέει σωστά

Με τον γυρισμό μας όμως, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Το scrub προσώπου είναι το «κλειδί» που θα ανανεώσει την επιδερμίδα. Το scrub θα βοηθήσει να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα, θα αυξήσει την κυκλοφορία του δέρματος, ενώ θα ανοίξει τους πόρους, έτσι ώστε να αναπνέει η επιδερμίδα σωστά. Το scrub με αλάτι, μπορούμε να το φτιάξουμε όλες μόνες μας στο σπίτι. Καθώς, τα προϊόντα τα οποία χρειαζόμαστε βρίσκονται σίγουρα μέσα στα ντουλάπια της κουζίνας μας.

sun-studio-creative-B8SMI_AAz9M-unsplash.jpg

Το συγκεκριμένο scrub προσώπου μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και ξηρές, μικτές αλλά και λιπαρές επιδερμίδες, με μία μικρή μεταποίηση στα προϊόντα. Είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Αυτά τα tips θα κάνουν το μαύρισμά σου να κρατήσει περισσότερο μετά τις διακοπές

Τα λιπαρά δέρματα θα χρειαστούν:

  • 1 φλιτζάνι αλάτι με λεπτούς κόκκους,
  • το χυμό ενός λεμονιού
  • μία κ.σ μέλι.

Ανακάτεψε όλα μαζί τα υλικά και το scrub που έχεις δημιουργήσει χρησιμοποίησέ το στο πρόσωπο σου για μερικά λεπτά, κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Έπειτα ξέπλυνε με χλιαρό νερό και δες πόσο μαλακό, απαλό και λαμπερό είναι το δέρμα σου.

Οι μικτές/ξηρές επιδερμίδες θα χρειαστούν:

  • 1 φλιτζάνι αλάτι,
  • 1 κ.σ λάδι καρύδας
  • το χυμό ενός λεμονιού

Ανακάτεψε όλα μαζί τα υλικά και αφού τελειώσεις τη διαδικασία του scrub στην επιδερμίδα σου, το δέρμα θα είναι απαλό σαν χάδι. Το λάδι καρύδας θα χαρίσει αμέσως στο δέρμα ένα boost ενυδάτωσης. Αυτός λοιπόν, είναι ο τέλειος και πιο εύκολος τρόπος να ανανεώσεις και να αναζωογονήσεις την επιδερμίδα του προσώπου σου μετά τις διακοπές.