Αυτά τα κεχριμπαρένια αρώματα εκπέμπουν αισθησιασμό και θα σε βάλουν αμέσως σε φθινοπωρινό mood

Ευαγγελία Αλπίδου

Η μετάβαση αυτή από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, πρέπει να γίνει με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Το άρωμα είναι το «κλειδί» για να το πετύχεις. 

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, αλλά στον κόσμο της ομορφιάς κοιτάμε πάντα μπροστά. Με αυτόν τον τρόπο, είμαστε πάντα προετοιμασμένες για τις τάσεις που θα επικρατήσουν μέσα στη χρονιά. Ένα από τα προϊόντα ομορφιάς που αλλάζει από εποχή σε εποχή είναι το αγαπημένο μας άρωμα. Τους καλοκαιρινούς μήνες, τα λουλουδάτα αρώματα και οι νότες από άνθη πορτοκαλιάς είναι μερικά από τα συστατικά που επικρατούν στον χώρο της αρωματοποιίας. Το φθινόπωρο και το χειμώνα όμως, τι ισχύει;

Το «μπλε eyeliner» είναι το χρώμα που θα φορέσουμε από τώρα μέχρι το φθινόπωρο

Το άρωμα χαρίζει το extra touch στην εμφάνιση

Το άρωμα δεν είναι κάτι απλό, αντιθέτως παίζει σημαντικό ρόλο στη διάθεσή μας. Είναι αυτό που θα χαρίσει την extra πινελιά και θα ολοκληρώσει στην εμφάνισή μας. Για το λόγω αυτό, δεν πρέπει να το αφήνεις τελευταία στιγμή. Η μετάβαση αυτή από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο, πρέπει να γίνει σωστά και ευχάριστα, για να υποδεχτείς το φθινόπωρο με το πιο ευχάριστο mood.

pexels-ron-lach-8624588.jpg

Τα αρώματα που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις, είναι αυτά με τις κεχριμπαρένιες νότες. Το κεχριμπάρι είναι ένα συστατικό του οποίου η μυρωδιά του σε ταξιδεύει στα όμορφα μέρη της Ανατολής. Αν και κανείς δε θα φανταζόταν από που δημιουργείται... το κεχριμπάρι παράγεται από το συκώτι της φάλαινας, το οποίο αποβάλλεται στη συνέχεια από τον οργανισμό της. Το κεχριμπάρι, το σανδαλόξυλο, η βανίλια και το ροζ πιπέρι είναι μερικές ζεστές νότες τις οποίες με το που τις μυρίσουμε, μπαίνουμε κατευθείαν σε φθινοπωρινό mood.

Μπορεί να τελείωσε το φρουτένιο άρωμα που σε συντρόφευε παντού φέτος το καλοκαίρι, αλλά μην ανησυχείς γιατί σειρά έχουν οι ζεστές νότες που θα γίνουν ένα με την επιδερμίδα και τα fall looks σου. Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και είμαι σίγουρη πως θα βρεις το νέο φθινοπωρινό σου άρωμα!

Shopping Time: