Το αθλητικό μπικίνι είναι η αγαπημένη επιλογή της Μαρίας Σολωμού -Άνετο και sexy

Το αθλητικό μπικίνι είναι η αγαπημένη επιλογή της Μαρίας Σολωμού -Άνετο και sexy

Γιατί το αθλητικό μαγιό δεν είναι μόνο για την πισίνα. 

Γενικά έχουμε πολλά πράγματα λάθος στο μυαλό μας γύρω από τα πιο μαγιό. Θεωρούμε κάποιες γραμμές κατάλληλες για συγκεκριμένα σώματα, ενώ φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει, ενώ έχουμε παράλληλα την τάση να κατηγοριοποιούμε τα μαγιό μας ανάλογα με την περίσταση. Το glam μαγιό για την πισίνα, το αθλητικό για κολύμβηση και μόνο και τα prints για την παραλία. Το mix and match θέλει να αφήσουμε για λίγο στην άκρη τους χαζούς κανόνες και να απολαύσουμε το καλοκαίρι μας, φορώντας όποιο μαγιό μας αρέσει.

https://www.instagram.com/p/Cgg-6w5NThA/

Η Μαρία Σολωμού, για παράδειγμα, που είναι μια γυναίκα με έντονη άποψη και για τη μόδα και για την εμφάνισή της, αγαπά να ντύνεται ανατρεπτικά όλες τις εποχές του χρόνου. Οπότε τα beach looks της δεν αποτελούν καμία εξαίρεση. Η Μαρία εδώ και αρκετό καιρό απολαμβάνει τις διακοπές της σε διάφορα μέρη της χώρας μας και ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram έχει γεμίσει με τα beach looks της, που ακολουθούν την edgy και sexy αισθητική της. Και αν είναι ένα μαγιό που ξεχωρίσαμε ανάμεσα στα μπικίνι της -γιατί το μπικίνι είναι το μαγιό της φυσικά!- αυτό είναι το αθλητικό bra top.

Η Angelina Jolie με τρία total black looks στη Νέα Υόρκη μας έβαλε σε φθινοπωρινή διάθεση

Το αθλητικό μπικίνι της Μαρίας Σολωμού.

Όπως θα είδες στην παραπάνω gallery η Μαρία Σολωμού προτιμάει συχνά τα μπικίνι με το άνετο αθλητικό top, που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα κλασικό τριγωνάκι ή από το μπικίνι με μπανέλα. Τονίζει εξίσου όμορφα το στήθος και αγκαλιάζει τις καμπύλες, οπότε γενικά να έχεις στο μυαλό σου ότι μπορεί να φορεθεί και από γυναίκες με μεγάλο στήθος. Ίσως μάλιστα να είναι πολύ πιο άνετο από αυτό που νομίζεις.

Η Μαρία έχει αθλητικά bra tops σε πολλά διαφορετικά χρώματα και σχέδια, με το γκρι glossy ύφασμα και το snake print να είναι τα δικά μας αγαπημένα. Βέβαια, το συγκεκριμένο fit μπορεί να γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρον με τα κάποια μικρά cut outs και κορδόνια που έρχονται να το συμπληρώσουν.

https://www.instagram.com/p/CfhGdbMN2WW/