Όσο τα μίντια σχολιάζουν τον χωρισμό της, η Lupita Nyong’o τον τοποθετεί στη σωστή του διάσταση

Όσο τα μίντια σχολιάζουν τον χωρισμό της, η Lupita Nyong’o τον τοποθετεί στη σωστή του διάσταση

Χώρισε ξαφνικά και αναπάντεχα. Η ίδια βλέπει το όνομά της να φιγουράρει σε περιοδικά και sites. Και δεν κρύφτηκε. Με ένα ποστ που πρέπει να διδάσκεται, η βραβευμένη με Όσκαρ Lupita Nyong’o τοποθέτησε τον χωρισμό της στη σωστή διάσταση. 

H Lupita Nyog’o χώρισε και δεν το κρύβει αλλά δεν το κάνει και ολόκληρο θέμα. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αποφάσισε να διαθέσει ένα ποστ της στο Instagram, για να εξηγήσει πως μπορεί να έχει ραγίσει η καρδιά της από τον χωρισμό αυτό, αλλά η ίδια δεν πιστεύει πως στον πλανήτη συμβαίνουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα από το να ασχολούμαστε με τα προσωπικά της ίδιας.

«Αυτή είναι η εποχή της ραγισμένης καρδιάς, γιατί η αγάπη που είχα χάθηκε ξαφνικά και σβήστηκε με τρόπο επώδυνο ενώ έχω εξαπατηθεί.

Δοκιμάζω για το αν πρέπει να τρέξω να κρυφτώ στις σκιές για να επιστρέψω στο φως όταν θα βρω τη δύναμη να πω’ εντάξει, ό,τι να’ ναι, η ζωή μου είναι καλύτερη έτσι», είπε η Lupita, η οποία τόνισε πως υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα εκεί έξω από τον χωρισμό της αλλά η ίδια επιθυμεί να μοιραστεί και δημόσια την προσωπική της αλήθεια, σχετικά με τον άνθρωπο που δεν μπορεί να εμπιστευτεί πια και συμπλήρωσε:

https://www.instagram.com/p/Cyl8Ijwyc5Y/

«Διαλέγω να αντιμετωπίσω τον πόνο, να έχω το θάρρος να αντιμετωπίσω τη ζωή ως έχει, να πιστεύω πως όλο αυτό θα περάσει», τόνισε η ηθοποιός, η οποία ευχαρίστησε τους fans της για τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης και τόνισε και το γιατί τελικά πήρε την απόφαση να μιλήσει τόσο δημόσια για όλο αυτό:

«Η γνώση της εμπειρίας αυτής θα μπορούσε να είναι χρήσιμη σε άλλους που αντιμετωπίζουν τη δική τους στενοχώρια», έγραψε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε:

«Τα λόγια ενθάρρυνσης σημαίνουν για μένα περισσότερα από όσα περίμενα. Είναι βάλσαμο».

Τα λόγια ενθάρρυνσης των fans που την άγγιξαν περισσότερο, η Lupita τα έκανε stories και όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται ποιος είναι αυτός ο πρώην που της ράγισε την καρδιά.

Παρότι η ίδια δεν έχει μιλήσει για εκείνον, τελευταία την είχαμε δει τον Δεκέμβριο του 2022 με τον αθλητικογράφο Selema Masekela.

https://www.instagram.com/reel/CxwiK8rr1R8/

H Lupita Nyong’o που έγινε 40 ετών τον Μάρτιο του 2023, έχει προσπαθήσει στη διάρκεια της καριέρας της να κρατά την προσωπική της ζωή ιδιωτική, κάτι που είχε τονίσει το 2019 στη συνέντευξή της στη βρετανική Vogue. Ωστόσο, το ποστ της τώρα, δείχνει την εξωστρέφεια εκείνη που θέλει να κάνει κινητήριο δύναμη διασικασία της επούλωσης του τραύματος.

Το post της Lupita Nyong'o για τον Chadwick Boseman δίνει μαθήματα ζωής