H μεταμφίεση της Megan Fox για το Halloween «εξόργισε» τους followers της για 2 λόγους

Γεωργία Βλαχοπούλου
H μεταμφίεση της Megan Fox για το Halloween «εξόργισε» τους followers της για 2 λόγους

H Megan Fox παρέβλεψε την ανακοίνωση του εργατικού σωματείου SAG-AFTRA και μεταμφιέστηκε σε χαρακτήρα ταινίας ενώ ο συνοδευόταν από τον Machine Gun Kelly, με τον οποίο υποτίθεται είχαν χωρίσει αφού την απάτησε.

Σήμερα είναι η μέρα που, όπως κάθε χρόνο, γιορτάζεται το Halloween. Έτσι, το περασμένο Σαββατοκύριακο (28-29 Οκτωβρίου) πολλοί Χολιγουντιανοί σταρς μεταμφιέστηκαν σε διάφορους χαρακτήρες και πόζαραν στον Instagramικό φακό τους. Μία από αυτούς ήταν και η ηθοποιός Megan Fox, η οποία σύμφωνα με φωτογραφίες που δημοσίευσε στο προφίλ της, αφενώς απόλαυσε τη νυχτερινή της έξοδο με τον Machine Gun Kelly, αφετέρου οι δυο τους μεταμφιέστηκαν σε χαρακτήρες της ταινίας Kill Bill.

Kαι θα μου πεις τώρα πού είναι το κακό σε αυτήν την είδηση;

Η εμφάνιση της Megan Fox και οι λόγοι που σχολιάστηκε αρνητικά

Κι όμως η Megan Fox συγκέντρωσε αρκετά αρνητικά σχόλια κάτω από την ανάρτησή της με την συγκεκριμένη μεταμφίεση, αρχικά, επειδή παρέβλεψε την ανακοίνωση που είχε βγάλει το συνδικάτο Αμερικανών σεναριογράφων (WGA) και το σωματείο ηθοποιών (SAG-AFTRA) του Hollywood, σύμφωνα με το οποίο για το Halloween δεν θα έπρεπε κανένας ηθοποιός να μεταμφιεστεί σε χαρακτήρα κάποιας ταινίας που είχε μεγάλη επιτυχία, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην στάση εργασίας των ηθοποιών του κινηματογράφου και της τηλεόρασης που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλιο.

Τα μεγάλα ονόματα του Hollywood που στηρίζουν την απεργία του SAG-AFTRA συμμετέχοντας σε πορείες

Τα μέλη του εργατικού σωματείου SAG-AFTRA δεν φαίνεται να έχουν βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα στις επιθυμίες τους και τις απαιτήσεις της Συμμαχίας Παραγωγών Κινηματογράφου και Τηλεόρασης (AMPTP), η οποία διαπραγματεύεται για τα μεγάλα στούντιο και τις υπηρεσίες streaming, με αποτέλεσμα η πλειονότητα των ψυχαγωγικών παραγωγών να εξακολουθούν να βρίσκονται «στον πάγο» και τα μέλη των σωματείων να παραμένουν άνεργα.

Ανάμεσα στα αιτήματα των σεναριογράφων και ηθοποιών είναι οι υψηλότερες αμοιβές και οι καλύτεροι όροι αποζημίωσης για το έργο τους στην εποχή του streaming, αλλά και εγγυήσεις πως δεν θα «αντικατασταθούν» την εποχή της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Η κίνηση, όμως αυτή της Megan Fox εξόργισε ακόμα περισσότερο τους fans της επειδή - προκλητικά - όπως ανέφεραν πολλοί έκανε και tag στην λεζάντα της ανάρτησής της το σωματείο. Γι' αυτό και στα σχόλιά τους οι περισσότεροι αναφέρουν πως η ίδια δείχνει ασέβεια στους συναδέλφους της και το σωματείο με αυτή της την εμφάνιση.

Σε δεύτερη φάση, όμως οι followers της φάνηκαν «απογοητευμένοι» με την ανάρτησή της, αφού εκείνη βρέθηκε για το Halloween με τον Machine Gun Kelly, τον «πρώην» για πολλούς αρραβωνιστικό της από τον Φεβρουάριο.

Meghan Fox- Machine Gun Kelly: H Sophie Lloyd αποκάλυψε αν ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους

Φήμες τον περασμένο Φεβρουάριο ήθελαν τον ταγουδιστή να είναι άπιστος στην Megan Fox. Kαι μπορεί η ηθοποιός να είχε αναφέρει πως δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους, ωστόσο την περίοδο που είδαν το φως της δημοσιότητας οι φήμες πως ο Machine Gun Kelly είχε εξωσυζυγική σχέση με την 25χρονη κιθαρίστρια του συγκροτήματός του, Sophie Lloyd, εκείνη είχε διαγράψει όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τον λογαριασμό της με εκείνον, συμπεριλαμβανομένης και της ανάρτησης στην οποία ανακοίνωναν τον αρραβώνα τους τον Ιανουάριο του 2022.

Κάποιοι followers, ωστόσο έγραψαν πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ κι οι δυο τους ήταν ζευγάρι όλον αυτόν τον καιρό. Όπως και να 'χει είτε είχαν χωρίσει και τα ξαναβρήκαν είτε δεν τα «χάλασαν» ποτέ, οι followers της δεν ενέκριναν αυτή την συνύπαρξη και αυτό φάνηκε στα σχόλιά τους.