Meghan Fox- Machine Gun Kelly: H Sophie Lloyd αποκάλυψε αν ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους

Meghan Fox- Machine Gun Kelly: H Sophie Lloyd αποκάλυψε αν ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους

Η κιθαρίστρια του ράπερ έσπασε τη σιωπή της και σχολίασε τις φήμες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τα τελευταία 24ωρα.

Η Megan Fox φέρεται να χώρισε με τον αρραβωνιαστικό της, Machine Gun Kelly με την τελευταία της ανάρτηση να αφήνει έντονους υπαινιγμούς.

Η διάσημη ηθοποιός πόσταρε μια σειρά από φωτογραφίες της και τις συνόδευσε με στίχους από το άλμπουμ της Beyoncé «Lemonade» όπου αναφέρεται: «Mπορείς να γευτείς την ανεντιμότητα, είναι στην αναπνοή σου. Πριν λίγα 24ωρα η 36χρονη δημοσίευσε μια sexy φωτογραφία στην οποία ποζάρει μπροστά από έναν καθρέφτη φορώντας μαύρο κορμάκι.

meganfox_sxolio.jpg

Kάποιος ακόλουθος ρώτησε την Fox αν ο σύντροφός της τα έφτιαξε με την Sophie εννοώντας την 25χρονη Sophie Lloyd, κιθαρίστρια του συγκροτήματος του τραγουδοποιού, με την ηθοποιό να απαντά στο σχόλιο: «Ίσως εγώ να τα έφτιαξα με τη Σόφι».

Λίγο αργότερα η ηθοποιός διέγραψε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τον λογαριασμό της με τον Κelly, συμπεριλαμβανομένης και της ανάρτησης στην οποία ανακοίνωναν τον αρραβώνα τους τον Ιανουάριο του 2022.

Σε ησυχία δεν κάθεται η Megan Fox – Τα κόκκινα μαλλιά και όλες οι φορές που έκανε makeover

Η Fox δεν συνόδευσε τον αρραβωνιαστικό της στο party του Sports Illustrated για το Super Bowl το περασμένο Σάββατο ωστόσο το ζευγάρι εμφανίστηκε μαζί στο party του Drake την Παρασκευή.

https://www.instagram.com/p/Cn2Lj3dsIql

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως μετά την επίμαχη ανάρτηση η Megan Fox απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Instagram αποχωρώντας προσωρινά από την πλατφόρμα.

Η Sophie Lloyd έσπασε τη σιωπή της

Αναστατωμένη είναι η κιθαρίστρια Sophie Lloyd αφού τα τελευταία 24ωρα δέχεται πόλεμο από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Θαυμαστές της Megan Fox και του Machine Gun Kelly την κατηγόρησαν ότι ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους και η αιτία χωρισμού τους.

«Η Sophie Lloyd είναι μια επαγγελματίας, καταξιωμένη μουσικός που έχει βρεθεί στο στόχαστρο του Τύπου με αβάσιμες κατηγορίες των social media», ανέφεραν πριν λίγες ώρες εκπρόσωποι της μουσικού.

Και συμπλήρωσαν: «Οποιαδήποτε πρόταση ότι ενήργησε ποτέ με αντιεπαγγελματικό τρόπο ή αποχώρησε από τη σχέση της είναι αναληθής. Είναι ασέβεια προς αυτήν ως γυναίκα καλλιτέχνη και κακή δημοσιογραφία να αναφέρεται οτιδήποτε άλλο».

Πηγή κεντρικής: apimages.com