H αλλαγή στην εμφάνιση της Κατερίνας Λάσπα και η επική αντίδραση της μικρής της κόρης Άντριας

Γεωργία Βλαχοπούλου
H αλλαγή στην εμφάνιση της Κατερίνας Λάσπα και η επική αντίδραση της μικρής της κόρης Άντριας

Η Κατερίνα Λάσπα περνάει πολύ χρόνο με τις κόρες της, κάνοντας μαζί τους από βίντεο στο Tik Tok μέχρι πασαρέλα και piercings.

H Kατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος έχουν αποκτήσει δύο κόρες, την 13χρονη Σάρα και την 6 ετών Άντρια, οι οποίες είναι θα έλεγε κανείς οι «μικρές εκδοχές τους», αφού έχουν πάρει τα χαρακτηριστικά και των δύο. Η Άντρια μάλιστα, έχει κληρονομήσει και τα πυκνά, κατσαρά μαλλιά που τόσο ο σύζυγος της Κατερίνας Λάσπα, όσο και η ίδια έχουν, με τους περισσότερους στα social media να αναφέρουν κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η παρουσιάστρια πως μοιάζει με «λιονταράκι».

cat_laspa_1611761303_2495957175799569084_388767078.jpg

Οι στιγμές με τις κόρες της αξία ανεκτίμητη

Αν ρίξεις μια ματιά στα social media της Κατερίνας Λάσπα θα δεις πως είναι γεμάτα - πέρα από φωτογραφίες της δίπλα στην θάλασσα που τόσο αγαπάει - με φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της με την Σάρα και την Άντρια.

Oι τρεις του, όπως θα είδες στην gallery πιο πάνω ποζάρουν μαζί, κάνουν βόλτες, αστείες φάτσες αλλά και βίντεο στο Tik Tok - τώρα που είναι πιο μεγάλη κι η Σάρα. Αυτό που ίσως δεν ήξερες είναι είναι ότι η Κατερίνα Λάσπα έχει κάνει πασαρέλα με την μεγάλη της κόρη, πριν από 6 χρόνια, όταν εκείνη ήταν 7 χρονών στην 22η Athens Xclusive Designers Week για λογαριασμό γνωστής μάρκας αθλητικών ρούχων, κάτι που φάνηκε πως διασκέδασαν πολύ και οι δύο.

Από την άλλη η παρουσιάστρια έκανε μια μικρή αλλαγή στην εμφάνισή της, προσθέτοντας ένα ακόμα piercing στ' αυτιά της αφού πρώτα - όπως καταλάβαμε από το βίντεο που δημοσίευσε - είχε κάνει τις πρώτες της τρύπες στ' αυτιά της και η μικρή της κόρη, η Άντρια. Η αντίδραση της 6χρονης ήταν επική, αφού κρατούσε από το χέρι τη μαμά της για να μην φοβάται σε όλη διαδικασία. Παράλληλα, της έδωσε και το γλειφιτζούρι της, που προφανώς της είχαν δώσει οι υπεύθυνοι του καταστήματος λίγο νωρίτερα για να την επιβραβεύσουν, ενώ είπε στην Κατερίνα Λάσπα «Μη φοβάσαι, είμαι εδώ».

https://www.instagram.com/reel/Cs765LDgrGE/

Κάπως έτσι οι followers της γέμισαν την ανάρτησή της με σχόλια για την μικρή Άντρια γράφοντας πόσο γλυκιά είναι.

Η απάντηση της Κατερίνας Λάσπα στις φήμες χωρισμού από τον σύζυγό της

Τον περασμένο Μάιο η Κατερίνα Λάσπα ήταν καλεσμένη του Γιώργου Λιάγκα και της εκπομπής «Πρωινό». Εκεί η παρουσιάστρια μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για τις φήμες χωρισμού από τον σύζυγό της, Νεκτάριο Νικολόπουλο τονίζοντας:

«Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά. Είμαστε αντισυμβατικές περιπτώσεις. Λίγο ο Νεκτάριος που είναι ιδιαίτερος και η δουλειά του, λίγο κι εγώ που είμαι έτσι όπως είμαι… Το θέμα είναι πως είμαστε πολύ τυχεροί. Περπατάμε μαζί 15 χρόνια. Αποκτήσαμε μαζί δύο υγιέστατα υπέροχα πλάσματα. Οπότε τι συζήτηση να κάνω;».