Η Ελευθερία Αρβανιτάκη πόζαρε χωρίς μακιγιάζ και έστειλε το πιο γλυκό μήνυμα στους θαυμαστές της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ελευθερία Αρβανιτάκη πόζαρε χωρίς μακιγιάζ και έστειλε το πιο γλυκό μήνυμα στους θαυμαστές της

Η 66χρονη Ελευθερία Αρβανιτάκη αποδεικνύει πως δεν έχει ανάγκη το μακιγιάζ και εντυπωσιάζει με τη φυσική ομορφιά της. Τα πλάνα από το σπίτι της και το «ευχαριστώ» στους fans.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι αναμφίβολα μια από τις πιο δημοφιλείς και καταξιωμένες Ελληνίδες τραγουδίστριες, με περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες καριέρας στην εγχώρια μουσική βιομηχανία.

Ακόμα κι αν ανήκεις στη Gen Z, σίγουρα κάποια στιγμή της ζωής σου έχεις τραγουδήσει μία από τις μεγάλες επιτυχίες που η 66χρονη έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια.

Από την αρχή της πορείας της μέχρι και σήμερα η Ελευθερία Αρβανιτάκη έχει αποφασίσει να απασχολεί τα media μόνο με τη δουλειά της και σπάνια μιλά δημόσια για την προσωπική της ζωή. Η ίδια έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου έχει αναπτύξει μια ειλικρινή σχέση με τους θαυμαστές της οι οποίοι την στηρίζουν έμπρακτα από την αρχή της μουσικής της διαδρομής.

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Το «ευχαριστώ» στους θαυμαστές της και το υπέροχο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 15 Δεκεμβρίου η Ελευθερία Αρβανιτάκη γιόρτασε την ονομαστική της εορτή και κατακλύστηκε από μηνύματα φίλων και θαυμαστών.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει το κοινό της για τις εκατοντάδες ευχές και το έκανε μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram. Η 66χρονη πόζαρε στον καναπέ του σπιτιού της χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με φόντο το minimal αλλά λαμπερό χριστουγεννιάτικο δέντρο και έστειλε ένα πολύ γλυκό μήνυμα.

https://www.instagram.com/p/C04rQxTsa5X/

«Ευτυχώς στόλισα το δέντρο χθες γιατί σήμερα απαντώ από το πρωί σε ευχές που έρχονται με κάθε τρόπο συνεχώς. Ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ! Λίγο πριν βγω, χωρίς μακιγιάζ αλλά με ένα ειλικρινές χαμόγελο, νιώθω ευγνωμοσύνη και λέω σε όλους καλές γιορτές με υγεία και αγάπη στις ζωές και τις καρδιές μας», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη έγινε 66 ετών & για εκείνη η ζωή είναι πάντα ωραία με τα δύο της παιδιά

Αρκετοί φίλοι, θαυμαστές και άνθρωποι του καλλιτεχνικού στερεώματος έσπευσαν να ευχηθούν στην τραγουδίστρια για την ονομαστική της εορτή ανάμεσά τους η ηθοποιός Σάντρα Βουτσά και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

sxolia1.jpg

«Χρόνια Πολλά!!!Με όλα τα καλά στην ζωή σου!», έγραψε η Σάντρα Βουτσά και ακολούθησε ο ηθοποιός ο οποίος σημείωσε: «Χρόνια πολλά με υγεία κι όλα τα καλά αγαπημένη Ελευθερία».

Πηγή κεντρικής: eleftheriaarvanitaki