Στις πρώτες γιορτές μετά τον χωρισμό η Λάσπα πήγε τις κόρες της στο Παρίσι & μιλά για Μόνα Λίζα

Στις πρώτες γιορτές μετά τον χωρισμό η Λάσπα πήγε τις κόρες της στο Παρίσι & μιλά για Μόνα Λίζα

Η τρυφερή δήλωση της Κατερίνας Λάσπα για το χαμόγελο της μικρής της κόρης.

Με την μικρή της κόρη και έναν φίλο τους πόζαρε η Κατερίνα Λάσπα λίγες μόλις ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού της από τον σύζυγο και πατέρα των δύο παιδιών της, Νεκτάριο Νικολόπουλο.

Πιο αναλυτικά, η παρουσιάστρια βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο Παρίσι, όπου θα περάσει την Πρωτοχρονιά με τις κόρες της και φίλους.

Θέλοντας να στείλει ένα τρυφερό μήνυμα στους ακολούθους της, ανέβασε μία φωτογραφία με τα δύο παιδιά και έγραψε στην λεζάντα «αυτά τα χαμόγελα είναι πιο σημαντικά από της Μόνα Λίζα».

https://www.instagram.com/p/C1g78mINSWo/

Η Κατερίνα, όμως, δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτή την εικόνα αλλά τράβηξε αρκετές ακόμα φωτογραφίες αλλά και βίντεο με τα παιδιά. Δύο από αυτά ανέβασε σε stories.

Οι κόρες της Κατερίνας Λάσπα και του Νεκτάριου Νικολόπουλου

Η 13χρονη Σάρα και η 6 ετών Άντρια, θα έλεγε κανείς πως είναι οι «μικρές εκδοχές των γονιών τους», αφού έχουν πάρει τα χαρακτηριστικά και των δύο. Η Άντρια μάλιστα, έχει κληρονομήσει και τα πυκνά, κατσαρά μαλλιά που τόσο ο σύζυγος της Κατερίνας Λάσπα, όσο και η ίδια έχουν, με τους περισσότερους στα social media να αναφέρουν κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει η παρουσιάστρια πως μοιάζει με «λιονταράκι».

Από την άλλη η Σάρα, εξελίσσεται σε μια πολύ όμορφη δεσποινίδα, ενώ κάτι που ίσως δεν ήξερες είναι πως η παρουσιάστρια είχε κάνει πασαρέλα μαζί της, πριν από 6 χρόνια, όταν εκείνη ήταν 7 χρονών, στην 22η Athens Xclusive Designers Week για λογαριασμό γνωστής μάρκας αθλητικών ρούχων, κάτι που φάνηκε πως διασκέδασαν πολύ και οι δύο.

Το διαζύγιο πριν τα Χριστούγεννα

Η Κατερίνα Λάσπα και ο Νεκτάριος Νικολόπουλος μετά από 14 χρόνια γάμου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Σύμφωνα με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και το ρεπορτάζ της Άριας Καλύβα το ζευγάρι ήταν εν διαστάσει τα τελευταία 2 χρόνια, ωστόσο όπως είπε η δημοσιογράφος οι δυο τους σε λίγες μέρες θα υπογράψουν κι επίσημα τα χαρτιά του διαζυγίου τους.

Τον περασμένο Μάιο, επίσης μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό», ο παρουσιαστής είχε ρωτήσει ευθέως την παρουσιάστρια για τις φήμες χωρισμού κι εκείνη είχε δώσει μια απάντηση που όπως φάνηκε 7 μήνες μετά ήταν αρκετά προφητική.

«Κατά καιρούς έχουν γραφτεί πολλά. Είμαστε αντισυμβατικές περιπτώσεις. Λίγο ο Νεκτάριος που είναι ιδιαίτερος και η δουλειά του, λίγο κι εγώ που είμαι έτσι όπως είμαι… Το θέμα είναι ότι είμαστε πολύ τυχεροί. Περπατάμε ήδη 15 χρόνια. Χωρίς δεύτερη σκέψη αποκτήσαμε μαζί δύο υγιέστατα υπέροχα πλάσματα. Οπότε τι συζήτηση να κάνω;» απάντησε η ίδια.