O μικρότερος γιος της Σοφίας Καρβέλα έκλεισε τα 8 και η πιο γλυκιά φωτογραφία ήταν της γιαγιάς του

Γεωργία Βλαχοπούλου
O μικρότερος γιος της Σοφίας Καρβέλα έκλεισε τα 8 και η πιο γλυκιά φωτογραφία ήταν της γιαγιάς του

«Του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου» λένε οι γιαγιάδες και η Άννα Βίσση μέχρι να γεννηθεί ο μικρός Νέστορας δεν έφυγε καθόλου από το νοσοκομείο.

Η Σοφία Καρβέλα είναι μια πολύ τρυφερή μαμά και οι στιγμές με τους γιους της, τον Νίκο και τον Νέστορα είναι το καλύτερο κομμάτι μέσα στη μέρα της. Πολύ συχνά μάλιστα, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media στιγμές με τους τρεις τους, τόσο από την καθημερινότητά τους στην Νέα Υόρκη όσο και από την Ελλάδα με τον παππού και τη γιαγιά τους ή αλλιώς τον Νίκο Καρβέλα και την Άννα Βίσση.

https://www.instagram.com/p/CmwYiX_N0dF/

Το άλμπουμ με φωτογραφίες από τη γέννηση του Νέστορα και η Άννα Βίσση

Κάπως έτσι και σήμερα η Σοφία Καρβέλα θέλησε να δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες από τη γέννηση του Νέστορα μαζί με φωτογραφίες από τις πρώτες μέρες μαζί του, μιας και ο μικρότερος γιος της έχει γενέθλια και κλείνει τα 8.

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα ήταν η πρώτη αγκαλιά που τον πήρε, οι φορές που τον θήλαζε, η γυναικολόγος της, ο μπαμπάς του και πρώην σύζυγός της, Θανάσης Πανουργιάς να τον κρατάει στα χέρια του αλλά και η Άννα Βίσση να περιμένει την άφιξή του.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ πρώτα και κύρια είναι μητέρα και γιαγιά, γι' αυτό και η φωτογραφία που ανέβασε η Σοφία Καρβέλα ήταν η πιο γλυκιά και η πιο σημαντική, αφού έδειχνε τη μαμά της να την έχει πάρει ο ύπνος σε μια καρέκλα στο μαιευτήριο περιμένοντας να έρθει στον κόσμο το δεύτερο εγγόνι της, θέλοντας έτσι να μην αφήσει καθόλου μόνη της την κόρη της.

413176142_239961749125586_7454803735830492451_n.jpg

Η Άννα Βίσση είναι η πιο cool γιαγιά

Η αλήθεια είναι πως όπως όλες οι γιαγιάδες, έτσι και η Άννα Βίσση τα παιδιά της κόρης της τα λατρεύει σαν να ήταν δικά της. Γι' αυτό κάθε φορά που βρίσκεται μαζί τους φροντίζει παρά τις αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο ποιοτικό χρόνο.

H Άννα Βίσση πήγε σε αγώνα μπάσκετ με τους εγγονούς της κι εκεί συνάντησε και τον Γιάννη Στάνκογλου

Στα social media της έχουμε δει αρκετές φωτογραφίες της με τον Νίκο και τον Νέστορα από βόλτες στο γήπεδο, καλοκαιρινές διακοπές, πάρτι γενεθλίων και οικογενειακές στιγμές στο σπίτι της.