H Άννα Βίσση πήγε σε αγώνα μπάσκετ με τους εγγονούς της κι εκεί συνάντησε και τον Γιάννη Στάνκογλου

Γεωργία Βλαχοπούλου
H Άννα Βίσση πήγε σε αγώνα μπάσκετ με τους εγγονούς της κι εκεί συνάντησε και τον Γιάννη Στάνκογλου

Η Άννα Βίσση μαζί με τον Νίκο και τον Νέστορα πήγαν στον αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού ενθουσιάζοντας το κοινό αλλά και τους παίκτες με τους οποίους έβγαλε φωτογραφία στο τέλος.

Η Άννα Βίσση μπορεί να είναι η απόλυτη Ελληνίδα σταρ όσον αφορά το τραγούδι, είναι όμως και η πιο cool γιαγιά και δεν χαλάει χατίρι στα δυο της εγγόνια, τον 10χρονο Νίκο και τον σχεδόν 8 χρονών Νέστορα.

Γι' αυτό κι εκείνη, πήγε μαζί τους το βράδυ της 28ης Δεκεμβρίου στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα μπάσκετ, τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR (σ.σ όπως μετονομάστηκε από τον Νοέμβριο) ο οποίος έπαιζε με τον Ερυθρό Αστέρα. Μαζί τους ήταν και ο μπαμπάς τους και πρώην σύζυγος της Σοφίας Καρβέλα, Θανάσης Πανουργιάς κάτι που για ακόμα μια φορά αποδεικνύει πως τόσο η Άννα Βίσση όσο και η κόρη της συνεχίζουν να έχουν πολύ καλές σχέσεις με εκείνον.

Οι φωτογραφίες με τους παίκτες του Παναθηναϊκού

Όσον αφορά την Άννα Βίσση, η ίδια απόλαυσε δεόντως το ότι βρέθηκε στο γήπεδο, με την κάμερα να την πιάνει πολλές φορές να πανηγυρίζει και μάλιστα μετά το τέλος του αγώνα - ο οποίος ήταν και νικητήριος για την αγαπημένη τους ομάδα - εκείνη, ο Νίκος, ο Νέστορ και ο Θανάσης Πανουργιάς φωτογραφήθηκαν σχεδόν με όλους τους παίκτες του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR.

Μάλιστα, η Άννα Βίσση, η οποία είναι κι αυτή χρόνια φίλαθλος της ομάδας του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR, όπως είδαμε από βίντεο που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα της ομάδας μπάσκετ στο Instagram μίλησε με ενθουσιασμό για τον αγώνα που παρακολούθησε στο ΟΑΚΑ.

«Χρόνια ολόκληρα είμαι βαμμένη (σ.σ Παναθηναϊκός)! Θα σου πω κάτι που μου είπανε - γιατί εδώ ήρθα καλεσμένη του Δημήτρη (σ.σ Γιαννακόπουλου) και τα εγγόνια μου είχαν ενθουσιαστεί - και τους λέω «αυτό που βλέπετε σήμερα, υπάρχει στην Αμερική;». Και μου λένε «με τίποτα»! Ενθουσιαστήκαμε, η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική, η φανατίλα ρε παιδί μου, αυτό το hype, που δίνει πάρα πολύ στους παίκτες. Κι εγώ είχα πάρα πολύ καιρό να πάω σε αγώνα μπάσκετ. Συνήθως πάω ποδόσφαιρο και ένεκα δουλειάς έχω και καιρό να πάω. Για μένα ήταν, τι να σου πω...μεγάλη «ένεση πράσινη» σήμερα» είπε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση, ενώ ο 10χρονος Νίκος πρόσθεσε πως ο Παναθηναϊκός ΑΚΤΟR είναι η καλύτερη ομάδα στη διοργάνωση και μαζί με τον αδερφό του αποκάλυψαν πως ο αγαπημένος τους παίκτης είναι ο Mathias Lessort.

https://www.instagram.com/reel/C1br4QUMQ_G/

Η συνάντηση με τον Γιάννη Στάνκογλου

Στον ίδιο αγώνα βρέθηκε και ο ηθοποιός Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος δεν έκρυψε ποτέ τη λατρεία του προς τη συγκεκριμένη ομάδα και όπως ήταν φυσικό βλέποντας στην κερκίδα την Άννα Βίσση δεν γινόταν να μην απαθανατίσει τη στιγμή, γι' αυτό και δημοσίευσε ενθουσιασμένος μια φωτογραφία τους στο προφίλ του στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα: «Στο μπάσκετ με την Αννούλα…».

https://www.instagram.com/p/C1aSnFENOfB/

Η τούρτα με το έμβλημα του Παναθηναϊκού

Η Άννα Βίσση γνωρίζει καλά πως τα εγγόνια της αγαπούν ιδιαίτερα τον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR και πιο συγκεκριμένα την ομάδα μπάσκετ. Μάλιστα, ο μεγάλος της εγγονός στη Νέα Υόρκη κάνει και προπονήσεις στην τοπική ομάδα μπάσκετ όπως έχουμε δει κι από Instagram stories της Σοφίας Καρβέλα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που στα 10α γενέθλια του Νίκου τον Σεπτέμβριο και το πάρτι που οργάνωσε η Άννα Βίσση στην Ελλάδα οι δύο τούρτες που έσβησε είχαν επάνω το έμβλημα του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR.