Η Σοφία Καρβέλα έκανε ένα μικρό ταξίδι στο χρόνο και μια αποκάλυψη για τον μικρότερο γιο της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Σοφία Καρβέλα έκανε ένα μικρό ταξίδι στο χρόνο και μια αποκάλυψη για τον μικρότερο γιο της

H Σοφία Καρβέλα μοιράστηκε σπάνιες φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία. Οι throwback πόζες με Βίσση-Καρβέλα και η υπέροχη σχέση τους.

Η Σοφία Καρβέλα είναι μια πολυάσχολη μητέρα και σύζυγος, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αμερική.

Η γνωστή fashion stylist έχει αναπτύξει μια πολύ όμορφη, ακομπλεξάριστη σχέση με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, οι οποίοι την ακολουθούν πιστά για να αντλούν έμπνευση από εκείνη σε θέματα μόδας και όχι μόνο.

Οι σπάνιες #tbt φωτογραφίες της Σοφίας Καρβέλα με τους γονείς της

Πριν από μερικές ώρες η 41χρονη έκανε ένα μικρό ταξίδι στο χρόνο, δημοσιεύοντας δύο σπάνιες, throwback φωτογραφίες με τους γονείς της. Παρά τον χωρισμό τους, Βίσση-Καρβέλας παραμένουν αιώνια φίλοι-συνεργάτες και παντοτινό στήριγμα της μονάκριβης κόρης τους.

Στην πρώτη εικόνα βλέπουμε την Σοφία Καρβέλα σε πολύ νεαρή ηλικία, στην αγκαλιά της μαμάς Άννας. Δίπλα τους στέκεται ο Νίκος Καρβέλας, με την εικόνα του να μη θυμίζει σε τίποτα τον ροκ σταρ μουσικοσυνθέτη.

karvela1.png

«Οι άνθρωποί μου», έγραψε η Σοφία Καρβέλα στη φωτογραφία της.

Στη δεύτερη εικόνα βλέπουμε ένα τρυφερό #tbt στιγμιότυπο μπαμπά-κόρης, με την μικρή Σοφία Καρβέλα να φιγουράρει σε σελίδες περιοδικού δίπλα στον μπαμπά της.

karvela2.png

«Ο μπαμπάς μου δείχνει εκστατικός... και εγώ δείχνω σαν τον Νέστορα», έγραψε όλο νόημα η Σοφία Καρβέλα επισημαίνοντας την ομοιότητα που έχει με τον μικρότερο γιο της.

Ο Νέστορας Πανουργιάς έγινε πρόσφατα 8 ετών και αποτελεί μια από τις μεγάλες αδυναμίες των γονιών και των παππούδων του.

https://www.instagram.com/p/CzRcyGqOpvt/

«Είμαι τρομακτικά καψούρα με τα παιδιά μου. Οι γιοι μου είναι φανταστικά άτομα. Γενικά είμαι καψουρογκόμενα. Απλά τους άντρες τους ξεπερνάω, ενώ τα παιδιά μου όχι. Αισθάνομαι ότι τα παιδιά μου νιώθουν εξαιρετικά ασφαλή. Από τη στιγμή που επιστρέφω στο σπίτι, ο χρόνος μου είναι αφιερωμένος σε αυτά. Την Παρασκευή το βράδυ όλες οι δουλειές σταματούν. Οι προτεραιότητες είναι άλλες. Και ο Θανάσης είναι εξαιρετικός πατέρας», έχειδηλώσει η η Σοφία Καρβέλα.

Η Σοφία Καρβέλα έδωσε μια συμβουλή για τον αλκοολισμό & μοιράστηκε κάτι που δεν γνωρίζαμε για εκείνη

Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα είναι ενωμένες σαν γροθιά

Στο πέρασμα του χρόνου μαμά και κόρη δείχνουν σαν αδερφές ενώ τα τελευταία χρόνια η Σοφία επιμελείται τις εμφανίσεις της μητέρας της, εντός αλλά και εκτός σκηνής.

Σε δηλώσεις της στις τηλεοπτικές κάμερες η τραγουδίστρια έχει αναφερθεί επανειλημμένα στο πόσο πολύ εμπιστεύεται το γούστο και την κρίση της κόρης της, τόσο σε θέματα μόδας αλλά και σε άλλα, σοβαρά ζητήματα.

https://www.instagram.com/p/CfpUVXsMHwQ/

Μιλώντας στο «Mega Καλημέρα» και στον Κώστα Τσουρό, η Άννα Βίσση είχε τονίσει για τη σχέση με την κόρη της: «Αυτό είναι ένα ολόκληρο βιβλίο. Είμαι πολύ περήφανη. Επιτέλους δεν μαλώνουμε πια, παλιά μαλώναμε πολύ. Ίσως να την εκνεύριζα και εγώ και να μην το καταλάβαινα. Η Σοφία θα ήθελε να είμαι μόνο μαμά της και όχι διάσημη. Πήγε στην Αμερική και έφτιαξε τη δική της καριέρα σαν εργαζόμενη μητέρα πια την θαυμάζω πολύ για αυτό που κάνει».

Για τη συνεργασία και τη σχέση της με τη Σοφία Καρβέλα η τραγουδίστρια ανέφερε πρόσφατα στον Τάσο Τρύφωνος: «Σήμερα τηλεφωνηθήκαμε και μια δυο φορές μου μίλησε έτσι απότομα. Να καταλάβεις, ότι τώρα που σου μιλάω έτσι εγώ εσένα, που το μετανιώνω, έτσι μου μιλάει κάθε μέρα εμένα ο Νίκος και τώρα καταλαβαίνω πως είναι να σου μιλάει το παιδί σου έτσι και να το συγχωρείς μου είπε. Γιατί την συγχωρώ. Όχι γιατί είμαι απλά μάνα της. Βγαίνω λίγο από τον τίτλο μάνα και βλέπω ότι είναι ένα παιδί που έχει δυσκολευτεί, έχει ξεπεράσει πράγματα, δυνάμωσε και αυτή τη στιγμή είναι κάπου που είναι πραγματικά απασχολημένη, έχει εκνευρισμούς, έχει υπευθυνότητα να μεγαλώσει δυο παιδιά στην Αμερική και την καταλαβαίνω».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης.

Πηγή κεντρικής: thesofiakarvela