Η Ελένη Χατζίδου βρίσκεται στο νοσοκομείο με την κόρη της και εξήγησε τον λόγο

Η Ελένη Χατζίδου βρίσκεται στο νοσοκομείο με την κόρη της και εξήγησε τον λόγο

Η Ελένη Χατζίδου είναι από τις διάσημες μαμάδες που μοιράζονται αρκετές από τις στιγμές της καθημερινότητάς τους με το κοινό που τις παρακολουθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στο νοσοκομείο με την κόρη της, Μελίτα, βρίσκεται η Ελένη Χατζίδου από το μεσημέρι της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου.

Η παρουσιάστρια του Brekfast@Star αναγκάστηκε να αλλάξει το πρόγραμμά της και να τρέξει στο πλευρό της κόρης της, που χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο, μετά από πυρετό που παρουσίασε στο σχολείο.

Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα νέα της, δείχνοντας εικόνες από το δωμάτιο στο οποίο βρίσκεται με την κόρη της τις τελευταίες ώρες και εξηγώντας πως βρέθηκαν εκεί αλλά και ότι θα χρειαστεί να διανυκτερεύσουν εντός του νοσοκομείου.

«Θα μείνουμε μέσα σήμερα. Θα μας κρατήσουνε βράδυ για να κάνει εξετάσεις. Ήταν όλη την προηγούμενη εβδομάδα με πυρετό. Το Σαββατοκύριακο μια χαρά, πήγε σήμερα στο σχολείο, ήταν απύρετη. Δεν βγήκαμε, δεν πήγαμε πουθενά για να προσέξουμε και στο σχολείο ξαναέκανε πυρετό. Οπότε θα μείνουμε σήμερα μέσα για έλεγχο», είπε η Ελένη Χατζίδου, σε βίντεο που ανέβασε σε story της στο Instagram.

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Από διάθεση καλά πάμε γιατί δώσαμε depon και έπεσε ο πυρετός. Πρέπει να βρούμε τι έχουμε γιατί έχει περάσει βρογχίτιδα πριν από καιρό, τα πράγματα είναι περίεργα, δεν είναι να τα αφήνεις».

Η Ελένη Χατζίδου εκπαιδεύει τη Μελίτα στο σπίτι και τον Ετεοκλή Παύλου στη δουλειά

Ο Ετεοκλής Παύλου, η Μελίτα και το κρυφό του ταλέντο

Η Ελένη Χατζίδου είναι από τις διάσημες μαμάδες που μοιράζονται αρκετές από τις στιγμές της καθημερινότητάς τους με το κοινό που τις παρακολουθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μόλις χθες εκείνη, η Μελίτα και ο Ετεοκλής Παύλου βρίσκονταν στο σπίτι τους και ζωγράφιζαν. Μάλιστα, η παρουσιάστρια μας έδειξε τόσο τις ζωγραφιές της Μελίτας όσο και εκείνες του Ετεοκλή, ο οποίος φαίνεται να έχει ένα ακόμα ταλέντο κρυφό ταλέντο: τη ζωγραφική.

Στην παρακάτω gallery μπορείς να δεις εικόνες με τις ζωγραφιές του Ετεοκλή Παύλου τις οποίες η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε σε βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αφιερώνουν όσο περισσότερο χρόνο μπορούν στην κόρη τους. Αυτόν τον χρόνο, μάλιστα, επιλέγουν να τον αξιοποιούν όσο πιο παραγωγικά γίνεται. Συνήθως, ταξιδεύουν και διασκεδάζουν με την ψυχή τους. Αλλά ακόμα κι όταν ένα ταξίδι ή μία εκδρομή δεν είναι εφικτή, όπως το περασμένο Σαββατοκύριακο, βρίσκουν τρόπους για να περάσουν την ώρα τους δημιουργικά.

Αυτούς τους τρόπους θέλησε να μοιραστεί και με τους διαδικτυακούς της φίλους η Ελένη Χατζίδου, αναρτώντας ένα βίντεο με ιδέες για δραστηριότητες στο σπίτι.

https://www.instagram.com/reel/C3cZkiAtb4N/

Πηγή κεντρικής εικόνας: @eleni.hatzidou