Ο γιος της Μαρίας Σολωμού μοιάζει σε εκείνη εξωτερικά αλλά έχει περισσότερα κοινά με τον Αθανασίου

Τζένη Ντεμιράι
Ο γιος της Μαρίας Σολωμού μοιάζει σε εκείνη εξωτερικά αλλά έχει περισσότερα κοινά με τον Αθανασίου

«Δύο μέτρα μακριά μου περπατάει. Είναι φοβερό», ανέφερε η Μαρία Σολωμού, μιλώντας για τον γιο που έχει αποκτήσει με τον Μάριο Αθανασίου. 

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η Μαρία Σολωμού στο επεισόδιο The 2Night Show που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την τηλεόραση, την προσωπική της ζωή αλλά και τον γιο της, Αλέξανδρο Αθανασίου, ο οποίος είναι πρωτοετής φοιτητής στη Σύρο.

Η Σολωμού έχει επιλέξει να μην αναρτά εικόνες με τον γιο της και όπως αποκάλυψε η ηθοποιός και ο ίδιος ο Αλέξανδρος δεν επιθυμεί να μιλά για την μητέρα του. Μάλιστα, για πολύ μεγάλο διάστημα δεν είχε πει στους φίλους του ποια είναι.

«Μία φορά με συνόδευσε σε μία πρεμιέρα, αλλά ήταν δύο-τρία χρόνια πριν. Τώρα; Δύο μέτρα μακριά μου περπατάει. Είναι φοβερό. Δεν λέει ότι η μάνα του είναι η Σολωμού. Με παίρνει μια μέρα να μου πει να πάω να τους μαζέψω γιατί δεν βρίσκανε τρόπο να φύγουν από μία συναυλία στο Θέατρο Βράχων. Πάω με ένα σορτσάκι και μια παντόφλα από το σπίτι και έξω από το Βράχων ακούω ουρλιαχτά και ήταν οι φίλοι του γιου μου. Δεν ήξεραν ότι είμαι η μάνα του», ανέφερε η Μαρία Σολωμού, μιλώντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Το ενδιαφέρον του Αλέξανδρου για την πολιτική και η απόφαση να ζήσει με τον Μάριο Αθανασίου στην εφηβεία

Ο γιος της Μαρίας Σολωμού και του Μάριου Αθανασίου είναι 18 ετών. Την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά ξεκίνησε τις σπουδές του στη Σύρο, ωστόσο, φέτος πρόκειται να ξαναδώσει εξετάσεις με σκοπό να περάσει σε σχολή Κοινωνικής Πολιτικής. Ο Αλέξανδρος δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα, γεγονός που η Μαρία Σολωμού θεωρεί ότι αποτελεί ένα στοιχείο που έχει πάρει από τον πατέρα του.

Καθώς ο νεαρός φοιτητής έζησε με τον πατέρα του κατά την εφηβεία, από τα 13 έως τα 17 του χρόνια, είναι πράγματι πολύ λογικό να έχει αναπτύξει παρόμοια ενδιαφέροντα με εκείνα που έχει ο Μάριος Αθανασίου.

Σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή «The 2Night Show», η Μαρία Σολωμού είχε μιλήσει για την απόφαση να μείνει ο γιος της με τον πατέρα του, λέγοντας: «Από τα 13 του, μένει με τον μπαμπά του. Είχαμε συνεννοηθεί με τον Μάριο άγραφα, ότι στην εφηβεία θα πάει να ζήσει με τον μπαμπά του και έτσι έγινε. Ήρθε η εφηβεία. Ο Μάριος μου είπε θέλω πάρα πολύ και ο Αλέξανδρος γούσταρε. Διάφορες φίλες μαμάδες μου λένε πως δε θα μπορούσαν να το κάνουν ποτέ. Αλλά τον βλέπω όποτε θέλω και μιλάω συνέχεια μαζί του».

https://www.instagram.com/p/C3S7XRatlGl/

Από την πλευρά του, ο Μάριος Αθανασίου είχε πει για την απόφαση αυτή στην εκπομπή Μαμά…δες της ΕΡΤ: ««Δεν ήταν απόφαση του Αλέξανδρου να έρθει να μείνει με εμάς. Πιστεύω ότι είναι καλύτερος τρόπος να έρθει πιο κοντά με την οικογένειά του. Επειδή έχει αδελφές δηλαδή, να μην τις βλέπει μόνο το Σαββατοκύριακο. Έγινε μια συζήτηση με τον Αλέξανδρο για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Να μπορέσω να του εξηγήσω τι είναι αυτό που έχω στο μυαλό μου και κάπως έτσι το πήγαμε».

Μιλώντας και πάλι για τον Αλέξανδρο στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» η Μαρία Σολωμού είχε αναφέρει πως όταν ο 15χρονος τότε έφηβος επέστρεφε στο σπίτι που ζούσε εκείνη ο καθένας τους έπιανε από μία γωνία «και τύπου δεν μιλάμε. Είναι αυτή η φάση της εφηβείας. Βρίσκουμε διάφορα και κάνουμε παρέα».

Μαρία Σολωμού: Οι φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της και το «κοινό» με την Ράνια των Singles

Η ομοιότητα του Αλέξανδρου με την Σολωμού

Μπορεί η ηθοποιός να μην έχει καμία φωτογραφία με τον γιο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο, σε ένα story που είχε αναρτήσει παλαιότερα είχαμε διαπιστώσει ότι της μοιάζει πολύ.

solwmoy.jpg

Η κοπή της πίτας και η προετοιμασία για τον Άγιο Βαλεντίνο

Εντωμεταξύ, χθες το βράδυ έγινε η κοπή της πίτας του pod.gr, στο οποίο η Μαρία Σολωμού παρουσιάζει την εκπομπή «Όσα Ξέρει η Μαρία», στην οποία σχολιάζει και επιχειρεί να λύσει ερωτικά προβλήματα ακροατών που της στέλνουν μηνύματα με τις ανησυχίες τους.

Η ηθοποιός ανήρτησε φωτογραφίες από την κοπή της πίτας. Σε μία από αυτές πόζαρε χαμογελαστή δίπλα από τον Παύλο Τσίμα και τον Χρήστο Χωμενίδη.

Screenshot-2024-02-14-101517.png

Ενώ σε μία ακόμα φωτογραφία που αναδημοσίευσε πόζαρε μεταξύ άλλων και με την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Screenshot-2024-02-14-101638.png

Εκτός αυτών, η Μαρία Σολωμού ανέβασε και ένα story θέλοντας να τιμήσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Χαμογελώντας μπροστά από ένα ανθοπωλείο, έγραψε «Ετοιμάζομαι για αύριο».

Screenshot-2024-02-14-102045.png