J2US: Η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε τη συνεργασία με Mente Fuerte και έστειλε μήνυμα στη Μελίνα

Τσακιρίδου Χριστίνα
J2US: Η Δέσποινα Βανδή ανακοίνωσε τη συνεργασία με Mente Fuerte και έστειλε μήνυμα στη Μελίνα

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στο 3ο live του J2US, η αποχώρηση, και το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε.

Ένα ακόμα απολαυστικό live του J2US απόλαυσαν οι τηλεθεατές το βράδυ του Σαββάτου (02/03) μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Ζευγάρια και κριτές επέστρεψαν στις θέσεις τους ωστόσο η Δέσποινα Βανδή ταλαιπωρήθηκε αρκετά καθώς αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα υγείας. Όπως η ίδια η τραγουδίστρια αποκάλυψε on air, είχε φαρυγγίτιδα με αποτέλεσμα να μιλά και να ακούγεται με μεγάλη δυσκολία.

J2US: Η JLo της Ελλάδας, Δέσποινα Βανδή, «έπαθε» Ariana Grande και όλοι κοίταζαν τα χέρια της

Η Δέσποινα Βανδή εξήγησε στο κοινό πως σταδιακά θα επανέλθει η φωνή της, καθώς ο γιατρός της βρισκόταν στο πλατό. Ο Νίκος Κοκλώνης (και δεν ήταν ο μόνος!) στάθηκε στο εντυπωσιακό της look και το ανανεωμένο της hair style.

Το τρυφερό μήνυμα στην Μελίνα Νικολαΐδη

Η τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο πλατό με κοντό καστανό καρέ, το οποίο φυσικά ήταν αποτέλεσμα περούκας όπως μας αποκάλυψε νωρίτερα μέσα από τα Instagram stories της.

Όσον αφορά τις ενδυματολογικές της επιλογές, η κριτής εμφανίστηκε με ένα λευκό ολόσωμο σορτς του Δημήτρη Πέτρου με βαθύ ντεκολτέ και τονισμένους ώμους, χρυσά κοσμήματα, χρυσή ζώνη και λευκές ψηλοτάκουνες γόβες.

https://www.instagram.com/p/C4DTzK_somX/

Η Μελίνα Νικολαΐδη είναι η μεγαλύτερη fan της μαμάς της και δίνει συχνά το παρών στο πλατό όμως αυτή τη φορά παρακολούθησε το J2US από το σπίτι της στο Λονδίνο όπου σπουδάζει υποκριτική.

«Θέλω να στείλω ένα πολύ γλυκό φιλί στην κόρη μου που μας βλέπει από το Λονδίνο. Είναι εκεί και μου στέλνει μηνύματα! Παιδί μου! Μελινάκι μου!», είπε η Δέσποινα Βανδή.

Λίγο αργότερα η 20χρονη πόσταρε το παραπάνω απόσπασμα στα Instagram-stories της, εκφράζοντας για ακόμα μια φορά τη λατρεία προς την μαμά της.

Βανδή - Γαρμπή ήταν και αυτές νικήτριες στον τελικό του J2US ενώ το κοινό αντέδρασε με τον Ντάφυ

H συνεργασία Βανδή-Mente Fuerte

«Δέσποινα μου, τι ωραία μαλλιά! Μια άλλη! Έχει και φαρυγγίτιδα σήμερα», είπε ο Νίκος Κοκλώνης με τη Δέσποινα Βανδή να απαντά: «Ευχαριστώ! Έχω φαρυγγίτιδα αλλά θα ανοίξει σιγά σιγά γιατί ο γιατρός είναι εδώ. Βγάζουμε καινούργιο τραγούδι».

Η Δέσποινα Βανδή ένωσε τις δυνάμεις της με τον Mente Fuerte και στις 20 Μαρτίου θα κυκλοφορήσουν το νέο τους κομμάτι.

Πριν από λίγες ημέρες οι δύο καλλιτέχνες είχαν ποζάρει μαζί μέσα στο στούντιο και μοιράστηκαν μια selfie με τους fans τους στο Instagram.

mente.webp

Οι ultra glam εμφανίσεις Σταυροπούλου-Γαρμπή

Καίτη Γαρμπή και Βίκυ Σταυροπούλου έλαμψαν στο πλατό με την πρώτη να επιλέγει ένα western inspired look που απαρτιζόταν από sequin πουκάμισο, τσόκερ και μπότες.

garbi.jpg

«Σήμερα ντύθηκα καουμπόισσα», είπε χιουμοριστικά η τραγουδίστρια.

Η Βίκυ Σταυροπούλου επέλεξε μαύρο τοπ, μπλε παντελόνα και μπλε κιμονό με παγιέτα και φτερά στα μανίκια που την κολάκευε ιδιαίτερα.

Πρόκειται για δημιουργία του Μάνου Παραδείση ενώ το styling της ηθοποιού επιμελήθηκε για μια ακόμα φορά η Τζέλα Μαρτσέκη.

stavropoulou.jpg

Το ζευγάρι που αποχώρησε από το J2US

Τα 18 ζευγάρια ανέβηκαν στη σκηνή του show και προσπάθησαν να μαγέψουν το κοινό όμως ένα από αυτά δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στο J2US. Ο λόγος για την Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Χρίστο Αντωνιάδη που αποχώρησαν στο 3ο live.

https://www.instagram.com/p/C4B_texo4ty/

Πηγή κεντρικής: desp1navandi