Η Ελένη Φουρέιρα έγινε 37 ετών και η αδερφή της Μαργαρίτα, έκανε την καλύτερη αφιέρωση για 2 λόγους

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Ελένη Φουρέιρα έγινε 37 ετών και η αδερφή της Μαργαρίτα, έκανε την καλύτερη αφιέρωση για 2 λόγους

Ένα από τα καλύτερα δώρα που δέχθηκε, δεν κόστιζε τίποτα αλλά είχε τεράστια αξία, καθώς ήρθε από την πολύτεκνη οικογένειά της. 

Ακριβώς πριν από ένα μήνα (07/02) η Ελένη Φουρέιρα γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της, καρπό του έρωτα με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Σήμερα η δημοφιλής τραγουδίστρια γιορτάζει τα 37α γενέθλιά της (για δεύτερη φορά ως μαμά) και από νωρίς το πρωί της Τσικνοπέμπτης, δέχεται ευχές από οικογένεια, φίλους και συνεργάτες.

Η Ελένη Φουρέιρα μας διέψευσε έναν μύθο για το τραγούδι «Γδύσου» στην παρουσίαση άλμπουμ του APON

Η Ελένη Φουρέιρα έγινε 37 ετών και η πιο τρυφερή αφιέρωση ήρθε από την αδερφή της

Πριν από μερικές ώρες η αδερφή της τραγουδίστριας, Μαργαρίτα, δημοσίευσε ένα Instagram story στο οποίο έγραψε: «Σήμερα γιορτάζεις εσύ. Προστατευτική μαμά, αφοσιωμένη επαγγελματίας, υπέροχος άνθρωπος, κολλητή αδερφή, απόλυτο θηλυκό, σήμερα γιορτάζεις εσύ είδωλο! Σήμερα εσύ, αύριο όλες οι γυναίκες, σε αγαπώ πολύ».

foureira1.jpg

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε repost και έγραψε: «Σ'αγαπώ».

Σαφέστατα, με τη λεζάντα της αυτή, η αδερφή της Ελένης θέλησε να εκθειάσει κάθε πλευρά της. Η ευχή της Μαργαρίτας έχει ακόμα περισσότερο ιδιαίτερη αξία, όμως, καθώς αύριο Παρασκευή, 8 Μαρτίου, γιορτάζουν όλες οι γυναίκες και εκείνη θέλησε να κάνει τη δική της μοναδική αναφορά αποτίοντας φόρο τιμής σε όλες μας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Η Ελένη Φουρέιρα γίνεται η καλή νεράιδα του Milky Way και το look της κάτι μας θύμισε

Η 37χρονη έχει δύο αδερφές (Ιωάννα και Μαργαρίτα) και έναν αδερφό (Γιώργος), με τους οποίους είναι πολύ δεμένη. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει ποζάρει μαζί τους σε ιδιαίτερες περιστάσεις, δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες στα social media.

oikogeneia_foureira.webp

Τόσο η Μαργαρίτα, όσο και η Ιωάννα έχουν αποκτήσει η κάθε μία από δυο παιδιά. Η Ελένη Φουρέιρα είναι μια πολύ γλυκιά θεία και δίνει κάθε χρόνο το παρών στα γενέθλια πάρτι των ανιψιών της.

Η πρώτη κόντρα στο Fame Story με Αντώνη Ρέμο και Ελένη Φουρέιρα: Το Twitter/X πήρε θέση

Η Ιωάννα Φουρέιρα έχει αποκτήσει δύο γιους, τον Βασίλη που τον Αύγουστο θα γίνει 8 ετών και τον μικρό Μάξιμο, ο οποίος είναι 3 ετών. Η Μαργαρίτα είναι ιδιοκτήτρια εταιρείας γυναικείων ρούχων στο Παλαιό Φάληρο και δεν είναι λίγες οι φορές που η τραγουδίστρια έχει κάνει δημόσιες εμφανίσεις φορώντας ρούχα της, για να την στηρίξει.

Οι ευχές φίλων-συνεργατών

Λίγο αεγότερα η εορτάζουσα δέχθηκε τις ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα ανάμεσά τους οι χορευτές της και ο κολλητός της φίλος (και μελλοντικός νονός του Μποτία junior), Πέτρος Τσαπαρδώνης.

«7/03 γεννήθηκε η μεγαλύτερη star», έγραψε ο κολλητός φίλος της τραγουδίστριας.

Η pop star έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί (καρπό του έρωτα με τον Αλμπέρτο Μποτία) στις 7 Φεβρουαρίου 2023, ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 2,9 κιλών. Έκτοτε η τραγουδίστρια αφιερώθηκε στην ανατροφή του γιου της και παράλληλα συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις της μαζί με τον Αντώνη Ρέμο.

Πηγή κεντρικής: foureira