O Mente Fuerte και η Μαρία Σολωμού έπαιξαν paintball κι έδειξαν πως «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»

Γεωργία Βλαχοπούλου
O Mente Fuerte και η Μαρία Σολωμού έπαιξαν paintball κι έδειξαν πως «ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει»
NDP photo agency

Mε αφορμή τα γενέθλια της φίλης τους Mente Fuerte και Μαρία Σολωμού πρόσθεσαν άλλη μία epic δραστηριότητα στη συλλογή με τα video τους.

Η Μαρία Σολωμού και ο Mente Fuerte μπορεί να μην έχουν εξηγήσει ακριβώς τι είδους σχέση έχουν, ωστόσο φαίνεται πως περνάνε πολύ ωραίες στιγμές. Είτε λοιπόν, είναι ζευγάρι και πρόκειται για #couplegoals στιγμές είτε είναι πολύ καλοί φίλοι για ακόμα μια φορά απέδειξαν πόσο καλό team είναι κάνοντας μια ιδιαίτερα fun δραστηριότητα.

H ηθοποιός πάντως είχε αναφέρει στη συνέντευξη της στο Πρωινό ΣουΣού τον περασμένο Οκτώβριο πως η σχέση τους με τον Mente Fuerte είναι «αστικός μύθος».

«Η σχέση μου με τον Mente Fuerte είναι ένας αστικός μύθος. Όλοι με ρωτάνε, αλλά από τη στιγμή που έχω πει ότι δεν έχω σχέση, τι συνεχίζεται αυτό τώρα; Δεν είμαι εγώ σαφής; Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τι λέω; Δεν θα μιλάω για τα προσωπικά μου. Ό,τι θέλετε πείτε μεταξύ σας» είχε πει χαρακτηριστικά.

mentefuerte_official_1692454346_3172859482970599561_219915562.jpeg

«Oμάδα που κερδίζει δε χάνει»

Kάπως έτσι, οι δυο τους συνεργάστηκαν στην ίδια ομάδα παίζοντας paintball με αφορμή τα γενέθλια της καλής τους φίλης Γιώτας Μπαντέ. Στην ίδια ομάδα ήταν κι άλλο ένα γνώριμο πρόσωπο, η Αποστολία Ζώη, ενώ μετά στην αντίπαλη ομάδα ήταν επίσης η νεαρή τραγουδίστρια Marseaux.

Snapinsta.app_420030996_905301674236271_1414073185357580479_n_1290.jpg

Bέβαια, με τις συμβουλές που έδωσε ο «ειδικός» στο παιχνίδι, Mente Fuerte, τόσο στη Μαρία Σολωμού, όσο και στους συμπαίκτες του, η ομάδα με όνομα «Πασχαλίτσες» ήταν η νικήτρια.

Τα πειράγματα και οι fun στιγμές στο Tik Tok

Aυτή πάντως δεν ήταν η πρώτη φορά που Mente Fuerte και Μαρία Σολωμού «πρωταγωνιστούν» σε τόσο διασκεδαστικές στιγμές. Όπως έχουμε δει από διάφορα βίντεο που έχει δημοσιεύσει ο τράπερ στο TikTok του, ο ίδιος είναι το πειραχτήρι στη σχέση που έχουν δημιουργήσει.

Έτσι, το καλοκαίρι στις κοινές τους διακοπές είδαμε να την μπουγελώνει την ώρα που εκείνη δεν το περιμένει.

Αντίστοιχα, σε άλλη φάση είχαμε δει τον τράπερ να την τρομάζει πηγαίνοντας κατά πάνω της με το αμάξι, ενώ

https://www.tiktok.com/

έχουμε δει να περνούν και πολλές στιγμές ο ένας στο σπίτι του άλλου είτε στολίζοντας για τα Χριστούγεννα είτε πλένοντας τα πιάτα τραγουδώντας.