Πρώτος από εμάς: Η Αθηνά Οικονομάκου θρηνεί τον έρωτα της ζωής της- Τα πλάνα της κηδείας

Κατερίνα Μπούσιου
Πρώτος από εμάς: Η Αθηνά Οικονομάκου θρηνεί τον έρωτα της ζωής της- Τα πλάνα της κηδείας

Τα γενέθλια του Σπύρου Χατζηαγγελάκη με το τέλος των γυρισμάτων. Πρωτόγνωρο για ελληνική σειρά, αλλά οι ηθοποιοί του Πρώτος από εμάς, μας αποκάλυψαν το τέλος της σειράς, καρέ - καρέ. 

Με πολύ πόνο θα κλείσει η σειρά Πρώτος από εμάς και αρκετή συγκίνηση για το κοινό. Οι ηθοποιοί της σειράς αποφάσισαν να μοιραστούν στιγμιότυπα από τον θάνατο του Άλκη και την κηδεία του. Παράξενο και πρωτόγνωρο που αποκαλύφθηκε με κάθε λεπτομέρεια το τέλος της σειράς. Το τέλος της σειράς και το τέλος των γυρισμάτων συνέπεσε και με τα γενέθλια του Σπύρου Χατζηαγγελάκη που υποδύεται τον θανόντα. Πάντως αυτή η συνεργασία γέννησε και μία δυνατή φιλία μεταξύ της Αθηνάς Οικονομάκου, της Λένας Δροσάκη, του Σπύρου Χατζηαγγελάκη, της Βίβιαν Κοντομάρη και του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Πόνος και δάκρυα και όλα τα (αναλυτικά) πλάνα της κηδείας του Άλκη

Η σειρά Πρώτος από εμάς, ίσως είναι και από τις αδικημένες της φετινής σεζόν, γιατί ενώ ξεκίνησε με φόρα, το τελευταίο διάστημα έχει μία καθοδική τάση στα νούμερα τηλεθέασης. Δεν μπορεί να εξηγηθεί με ποιοτικά χαρακτηριστικά αυτή η πτώση. Συμβαίνουν αρκετά παράδοξα με ελληνικές σειρές (αξιόλογες) και την τηλεθέασή τους τη φετινή χρονιά.

Τα πρώτα πλάνα της Αθηνάς Οικονομάκου με το παιδί της στο Πρώτος από εμάς και η ανατροπή του φινάλε

Για το τι θα συμβεί προς το τέλος της σειράς σε είχα ήδη ενημερώσει προ πολλού. Έφτασε όμως το πλήρωμα του χρόνου, καθώς ολοκληρώθηκαν και τα γυρίσματα για να το δούμε και οπτικά. Να έχουμε δηλαδή πλάνα και ντοκουμέντα.

Οι ηθοποιοί της σειράς μας έδωσαν μία γενναιόδωρη δόση από αυτό. Δες λοιπόν τα πραγματικά δάκρυα της Αθηνάς Οικονομάκου ως Κάτια πάνω από τον τάφο του Άλκη.

Υπάρχουν και άλλα πλάνα με τον επιστήθιο φίλο του Άλκη - Σπύρου Χατζηαγγελάκη, τον Γιάννη Τσιμιτσέλη να κουβαλά στους ώμους του το φέρετρο. Σε ένα μικρό κολάζ με τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές της σειράς.

Η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για το «διαζύγιό» της και μας εξέπληξε με την αντίδρασή της

kideiaalki.png

Το τέλος των γυρισμάτων συνέπεσε όμως και με τα γενέθλια του πρωταγωνιστή Σπύρου Χατζηαγγελάκη, ο οποίος έλαβε και την πιο πρωτότυπη κάρτα από τους συμπρωταγωνιστές του (Οικονομάκου, Τσιμιτσέλη, Δροσάκη, Αθανασίου, Κοντομάρη). Οι οποίοι του έγραφαν: «Οι φίλοι γιορτάζουν τους φίλους στα γενέθλιά τους. Οι αληθινοί φίλοι φροντίζουν να μεθύσουν τους φίλους στα γενέθλιά τους. Ευτυχώς για εσένα, ανήκουμε στη δεύτερη κατηγορία. Να τα εκατοστήσεις Φρόιντ». Το Φρόιντ είναι και το ψευδώνυμο του στη σειρά, αφού είναι ψυχολόγος στο επάγγελμα.

genethliaxatziaggelakis.png

Το προδιαγεγραμμένο τέλος του Άλκη αν βλέπεις τη σειρά, ήδη το έχεις υποψιαστεί. Ενώ είχε ανακάμψει και όλα έδειχναν πως είχε ξεπεράσει το πρόβλημα με τον καρκίνο, υποτροπίασε. Τη στιγμή μάλιστα που ζούσε μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο αναμένοντας να γίνει μπαμπάς.

Οι τελευταίες του στιγμές στο νοσοκομείο θα είναι συγκινητικές. Η Κάτια θα έχει γεννήσει τον γιο τους και θα προλάβει μάλιστα να νιώσει ευτυχισμένος και με την κόρη του Έλσα η οποία του υπόσχεται πως θα φροντίζει για πάντα τον αδελφό της.

Συντετριμμένος ο Νικόλας που υποδύεται ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και στη σειρά είναι ο πιο κολλητός και έμπιστος από τους κολλητούς του φίλους. Δες και το τι θα συμβεί στα next των επεισοδίων.