Το ατύχημα της Ελένης Χατζίδου ενέπνευσε τον Ετεοκλή Παύλου να της χαρίσει το δικό του «Όσκαρ»

Τσακιρίδου Χριστίνα
Το ατύχημα της Ελένης Χατζίδου ενέπνευσε τον Ετεοκλή Παύλου να της χαρίσει το δικό του «Όσκαρ»

Η Ελένη Χατζίδου αναρρώνει στο σπίτι μετά από πρόσφατο μικροατύχημα. Η γλυκιά αναφορά του Ετεοκλή Παύλου και η φωτογραφία της τραγουδίστριας-παρουσιάστριας με δεμένο χέρι.

Με απρόοπτα ξεκίνησε η νέα εβδομάδα για την Ελένη Χατζίδου η οποία απουσίαζε τη Δευτέρα (11/03) από το πλατό του Breakfast@Star.

Το βράδυ της Κυριακής (10/03), η τραγουδίστρια-παρουσιάστρια είχε ένα μικρό ατύχημα που προκάλεσε τον τραυματισμό του χεριού της και την ανάγκασε να βρεθεί ξανά στο νοσοκομείο, λίγες ημέρες μετά την πρόσφατη περιπέτεια υγείας της κόρης της.

Η Ελένη Χατζίδου εκπαιδεύει τη Μελίτα στο σπίτι και τον Ετεοκλή Παύλου στη δουλειά

Ο Ετεοκλής Παύλου έδωσε Όσκαρ στην Ελένη Χατζίδου για ένα ξεχωριστό λόγο

Solo εμφανίστηκε σήμερα στον αέρα του Breakfast@star ο Ετεοκλής Παύλου ο οποίος εξήγησε στο τηλεοπτικό κοινό πως η σύζυγός του χτύπησε το χέρι της και έπρεπε σήμερα να παραμείνει εκτός εκπομπής για να ξεκουραστεί.

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Είμαι μόνος σήμερα, το κοριτσάκι μου λείπει. Είχαμε ένα ατύχημα εχθές, χτύπησε το χεράκι της οπότε να της ευχηθούμε περαστικά, σήμερα δεν θα είναι μαζί μας, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό, θεωρώ πως αύριο θα είναι όλα καλά. Εγώ να της δώσω ένα Όσκαρ για τη γενναιότητά της μαζί και ένα γλυκό φιλί. Την περιμένουμε αύριο να γελάσει και πάλι το πλατό».

Η Ελένη Χατζίδου βρίσκεται στο νοσοκομείο με την κόρη της και εξήγησε τον λόγο

Πριν από μερικές ώρες η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε ένα boomerang στα Instagram-stories της και αποκάλυψε το ατύχημα που είχε εξηγώντας: «Μόλις γύρισα από το νοσοκομείο και το χειρότερο; Η Μελίτα έχει πάλι πυρετό».

xatzidou1.png

Εμφανώς ταλαιπωρημένη αλλά ψύχραιμη, η τραγουδίστρια-παρουσιάστρια αναρρώνει στο σπίτι και αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στα τηλεοπτικά της καθήκοντα.

Πριν από λίγες εβδομάδες και συγκεκριμένα στα μέσα Φεβρουαρίου η τραγουδίστρια αναγκάστηκε να μεταφέρει την κόρη της, Μελίτα, στο νοσοκομείο αφού νόσησε με υψηλό πυρετό για αρκετές ημέρες.

«Θα μείνουμε μέσα σήμερα. Θα μας κρατήσουνε βράδυ για να κάνει εξετάσεις. Ήταν όλη την προηγούμενη εβδομάδα με πυρετό. Το Σαββατοκύριακο μια χαρά, πήγε σήμερα στο σχολείο, ήταν απύρετη. Δεν βγήκαμε, δεν πήγαμε πουθενά για να προσέξουμε και στο σχολείο ξαναέκανε πυρετό. Οπότε θα μείνουμε σήμερα μέσα για έλεγχο», είχε πει η Ελένη Χατζίδου σε βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram.

Και πρόσθεσε: «Από διάθεση καλά πάμε γιατί δώσαμε depon και έπεσε ο πυρετός. Πρέπει να βρούμε τι έχουμε γιατί έχει περάσει βρογχίτιδα πριν από καιρό, τα πράγματα είναι περίεργα, δεν είναι να τα αφήνεις».

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου είναι #couplegoals

Χατζίδου-Παύλου είναι μαζί στην ζωή αλλά και στην ΤV αφού μας κρατούν καθημερινά συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του Star και την εκπομπή «Breakfast @Star».

https://www.instagram.com/p/C3Uutx0tEWl/

Η κόρη της Χατζίδου μαθαίνει τι γιορτάζουμε την 28η Οκτωβρίου με έναν ξεχωριστό τρόπο

Η Ελένη Χατζίδου έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για τον άντρα της ζωής της και σε παλαιότερη συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε αναφέρει: «Όταν γνώρισα τον Ετεοκλή, έλεγα ότι είναι πολύ καλός για να είναι αληθινός. Τελικά έχει περισσότερα καλά από όσα μου είχε δείξει στην αρχή».

https://www.instagram.com/p/C27gsUNNIUb/

Σε παλαιότερη συνέντευξη στον Γιάννη Βίτσα και το Hello η τραγουδίστρια είχε τονίσει: «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά κι η εγκυμοσύνη δεν ήταν κάτι που έγινε βιαστικά. Δεν την σχεδίαζα -καθώς έχουμε και την διαφορά ηλικίας που έχουμε επικοινωνήσει, δεν είναι κάτι κρυφό. Εγώ ήμουν 38 χρονών κι ο Ετεοκλής 28. Σε καμία περίπτωση δεν είχα σκεφτεί να κάνω σχέση μόνο για να δημιουργήσω οικογένεια. Το ίδιο κι ο Ετεοκλής. Δεν ήταν στο μυαλό του η δημιουργία οικογένειας. Μας προέκυψε κι είμαστε ευλογημένοι που ήρθε στην ζωή μας το παιδί μας γιατί όλοι βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας. Δεν είναι εύκολο για όλα τα ζευγάρια να αποκτήσουν παιδί».

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες οικογενειακές φωτογραφίες του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: eleni.hatzidou